De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Onderhoudsproducten

De onderhoudsproducten: garant voor een nette en gezonde onderneming

Droomt u van een nette onderneming waar uw medewerkers zich goed voelen? Dan kunt u rekenen op Bernard! Met een paar muisklikken vindt u alle producten voor het schoonmaken van vloeren, ruiten of sanitair. En bovendien bent u met de onderhoudsproducten van het merk Bernard Professional steeds verzekerd van een onberispelijk resultaat voor de beste prijs. Want uw lokalen goed onderhouden, is uw imago hoog in het vaandel dragen.

Netheid van de vloer tot het plafond

Tegels, tapijten of parketvloeren, ons assortiment van vloerreinigers is geschikt voor alle vloerbekledingen. Zelfs voor het onderhoud van de meest delicate oppervlakten zoals industriële vloeren of moderne vloeren hebben wij voor u de juiste oplossing.

Het onderhoud van sanitaire ruimtes vereist meer specifieke producten. Bleekwater, WC-gels, kalkwerende producten, geurvernietigers… Alles is aanwezig voor een onberispelijke hygiëne en netheid van de lokalen. Zonder de ruitenreinigers en onze talrijke oplossingen voor het onderhoud van uw leidingen te vergeten.

In de keuken hoort een permanente en speciale schoonmaak. Schuurcrèmes, afwasmiddelen, ontvetters, ovenreinigers of tabletten voor vaatwasmachines zijn essentiëleonderhoudsproducten voor een dagelijkse en grondige reiniging.

Voor de kantoren hebben we schoonmaakmiddelen voor het onderhoud van het meubilair en de apparatuur. Met onze luchtverversers en parfumverspreiders kunt u uw werkruimte personaliseren en bijdragen tot het welzijn van uw medewerkers.

In onze afdelingen drogisterij en verzorging van het wasgoed vindt u ook alles voor een perfecte netheid.

Welke onderhoudsproducten voor de ontsmetting?

Het ontsmetten en onderhouden van lokalen, vooral in ziekenhuizen, vereist specifieke en aangepaste producten. We hebben het bekendste merk, namelijk Anios, geselecteerd voor een uitgebreide keuze van detergenten, sprays of ontsmettende doekjes, bleekwater en reinigers bestemd voor medische omgevingen. Alle producten voldoen aan de huidige normen voor een onberispelijke ontsmetting en hygiëne.

Tot slot, elk goed product is enkel efficiënt dankzij het aangepaste materiaal, vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de afdeling sponzen, wissers en al het professionele materiaal voor het onderhoud van vloeren!

605 producten