De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

1
Ga verder waar je gebleven was.

Schriften en schrijfblokken

Een groot aanbod van schriften

Tijdens een vergadering of op uw bureau, het is altijd handig om een schrift bij de hand te hebben, ondanks de computers, tablets en smartphones. Zich uitrusten met blocnotes, boekjes, adresboeken en andere notitieboekjes is dan noodzakelijk. En deze keuze kan al snel ingewikkeld worden. Op Bernard.be vindt u een ruime keuze aan verschillende artikels die perfect voldoen aan uw verwachtingen. Wij stellen producten van de grootste merken voor, zoals?lairefontaine, Exacompta of Oxford.

Een gamma van producten voor bedrijven

Wij bieden talrijke producten die goed van pas zullen komen in uw bedrijf. Ons gamma doorschrijfboeken en andere blokken. Deze producten maken het mogelijk uw documenten altijd perfect bij te houden. Onze schriften en registers dienen dan weer om de elementen op te volgen of de personen bij te houden die uw bedrijf binnenkomen of buitengaan. Dit product wordt bijzonder op prijs gesteld door de grote ondernemingen. Tot slot, zult u dankzij onze talrijke adresboeken met verschillende afmetingen geen probleem meer hebben om alle gegevens van uw contactpersonen bij te houden.

Kies onze schriften en blocnotes voor uw vergaderingen

Een schrift is vaak heel handig naast het gebruik van de computer. Zo kan men immers een geschreven spoor van sommige belangrijke elementen bewaren. Wij stellen een grote keuze voor aan schriften, met verschillende afmetingen en formaten. U vindt vast het schrift dat past bij u. Als u aantekeningen wilt nemen tijdens uw vergaderingen, raden we eerder het gebruik van een blocnotes aan. De verwijderbare bladen zijn heel handig wanneer u orde wilt maken. Bovendien vindt u hier talrijke blokhouders om overal aantekeningen te maken. Voor sommige taken kunnen de Bristol steekkaarten heel handig zijn. Ze zijn van sterk kartonpapier, voor een groter schrijfgemak.

Bekijk al onze referenties van papier en schriften!