De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Werkkledij

De werkkledij, Bernard speelt in op elke behoefte

Sommige beroepen vergen specifieke outfits of kledij die geschikt zijn voor de omgeving en de beperkingen. Bernard is uw professionele leverancier van jasjes, broeken, schorten, en stelt kwaliteitsvolle werkkledij voor.

Keukenschorten, professionele schorten, ziekenhuisschorten…

Professionele schorten zijn een must in elke gemeenschappelijke keuken. Onze kwaliteitsproducten beschermen u tegen projecties van warme producten en houden uw werkkledij schoon. Schorten voor de vaat van katoen of nitril/PVC en dienstschorten, Bernard biedt een ruime keuze uit kleuren, maten en materialen. Onze selectie van professionele en ziekenhuisschorten is niet minder groot. Wij stellen honderden kwaliteitsvolle modellen in meerdere kleuren en met verschillende sluitsystemen voor. Ze zijn van katoen of polykatoen en zorgen voor al het nodige comfort op het werk. Onze modellen met lange, korte of regelbare mouwen combineren elegantie en stevigheid, en zijn onderhoudsvriendelijk. Ontdek ons aanbod van professionele dames- of herenschorten.

werkkledij: jasjes, broeken en werkoveralls

Bernard stelt een ruime keuze voor aan professionele jasjes, schorten en parka's. Onze verschillende modellen van werkkledij van katoen, polykatoen, polarwol, gewatteerde polyamidestof, met of zonder kap, zijn geschikt voor talrijke omgevingen en beperkingen, onder meer voor het werk buiten. Vervolledig uw werkoutfits met onze broeken en broeken met kniebeschermers, voor een optimale bescherming van de knieën. WIj beschikken verder over werkoveralls Panoply en overalls met enkele of dubbele sluiting Delta Plus en Bernard Professional in verschillende kleuren en maten.

Bekijk al onze referenties van persoonlijke beschermingsmiddelen!