De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Opbergbakjes

Opbergbakjes: de oplossing voor alle opbergproblemen

Voor een goede logistiek, is het heel belangrijk tal van voorwerpen die rondslingeren op de werktafel makkelijk te kunnen opbergen. Met Bernard, vindt u al het nodige om uw werktafel heel makkelijk op te ruimen, zonder u blauw te betalen. We bieden verschillende modellen en formaten van opbergbakjes, en verschillende merken als GILAC, Pressel of VISO.

Bakken groot en klein, of de kunst van het makkelijk opbergen

Ons aanbod van verschillende bakjes met schuine wand zal u veroveren. Dankzij de schuine wand van deze bakjes, kunt u uw documenten vlot wegleggen of nemen. Bovendien zijn sommige modellen stapelbaar (ze kunnen op elkaar geplaatst worden zonder ze te beschadigen). Ze zijn beschikbaar in plastic, in piepschuim en in karton, voor de milieubewuste gebruiker.

Naast talrijke opbergbakjes, beschikken we ook over een compleet gamma opbergbakjes en recipiënten voor voedingsmiddelen. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om in een koelkast of diepvriezer te worden bewaard. Sommigen ervan zijn voorzien van een hermetisch deksel om de voedingsmiddelen vers te bewaren, terwijl anderen geen deksel hebben maar wel stapelbaar zijn.

Stapelbare en transporteerbare opbergbakjes

Sommige personen hebben misschien geen dozen nodig voor hun bureau, maar voor gebruik in het magazijn. Een opbergbakje zal dus niet echt nuttig zijn. Een stapelbak met grote inhoud, daarentegen, wel. Ze hebben verschillende prijzen en inhoud, en zijn perfect aangewezen voor het opbergen van dossiers, documenten of omvangrijke voorwerpen. Sommige modellen kunnen zelfs getransporteerd worden.

Als u een volledig transporteerbaar gamma verkiest, raden wij het gebruik aan van onze talrijke plastic transportbakken aan. Volledig bestudeerd en ontworpen voor het transport, en bestand tegen eventuele stoten. Bovendien zijn heel wat modellen voorzien van een plat deksel, voor een vlotter transport.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!