De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

1
Ga verder waar je gebleven was.

Veiligheid van de lokalen

Bescherming van de kantoren: bied uw bedrijf het beste op het vlak van de veiligheid

De veiligheid van de kantoren is van wezenlijk belang om in alle rust te werken. Het is belangrijk om zich goed uit te rusten en het eigen beschermingsmateriaal regelmatig te onderhouden, zodat dit altijd perfect werkt wanneer u het nodig hebt. Op ons platform vindt u verschillende voorwerpen, apparaten en accessoires voor de bescherming van uw kantoren. Ontdek verschillende kluizen, kasten met sleutel, detectors van valse bankbiljetten of brandblusapparaten en het beste voor de brandbestrijding.

Een efficiënt materiaal tegen beginnende vuurhaarden

De wetten en normen die van kracht zijn in Frankrijk werden bedacht met het oog op een maximale veiligheid van de werknemers en medewerkers. Het is daarom belangrijk het bedrijf degelijk uit te rusten met apparaten die voorkomen dat een brand zich verspreidt en die de kantoren beveiligen. Ontdek de talrijke brandblusapparaten, te gebruiken in functie van het type van brand. Met een brandblusapparaat met poeder, kunt u de meeste beginnende vuurhaarden doven in woningen of in kantoren (karton, papier, hout, textiel, gas of elektrisch vuur). Gebruik voor de bescherming van de kantoren ook een brandblusapparaat met water en additief, ideaal tegen branden van het type A (droog vuur) en B (vet vuur). Gebruk tot slot een brandblusapparaat met CO2 om branden van het type B te bestrijden. U vindt ook heel wat verschillende panelen en accessoires voor uw bedrijf.

Bescherm uw waardevolle voorwerpen met Bernard

Met onze geldkoffertjes en kluizen, is uw activiteit efficiënt beschermd tegen diefstal. Wij beschikken over accessoires voor de bescherming van uw waardevolle voorwerpen. Ontdek een ruim gamma van kluizen voor de bescherming van kantoren, zoals onze producten met elektronische sluiting (met code) en andere referenties met sleutel. Ze zijn handig om tal van voorwerpen in op te bergen. In ons grootste model kunt u zelfs een computer van 17 duim kwijt. Ontdek verder een keuze aan detectors van valse bankbiljetten om te voorkomen dat vals geld gebruikt wordt. Kies een detectorpen, een UV-lamp of een elektronische detector. Al onze producten voor de veiligheid van de kantoren zijn bedoeld om u het leven te vergemakkelijken.

Kasten met sleutel en hangslot voor de bescherming van de kantoren

Als u een kast, wandkast of de laden van uw bureau stevig, efficiënt en degelijk wilt afsluiten, ontdek onze ruime keuze aan hangsloten en grendels met code voor uw bedrijf. Wij stellen de beste accessoires voor de veiligheid van uw kantoren voor. Ontdek een gamma van verschillende producten van bijzoner sterk messing of verzinkt staal. Tot slot, om uw sleutels niet te verliezen, is er een ruime selectie van kasten met sleutel voor uw bedrijf. Dankzij deze accessoires, kunt u op een en dezelfde plaats alle dubbeltjes van de sleutels van uw medewerkers veilig opbergen.

Bekijk al onze referenties van gereedschap en uitrusting!