De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Bagage

Bagage: al wat u nodig hebt om dossiers te vervoeren

Tijdens het vervoer van uw computer of tablet moet men erg opletten voor stoten. Het wordt zelfs aanbevolen het computermateriaal te vervoeren in een hoes of gevulde tas, om onaangename verrassingen te voorkomen. Dit geldt overigens niet alleen voor de elektronische apparaten. Belangrijke documenten vervoeren in een soepele tas, om naar een vergadering of conferentie te gaan, kan problematisch zijn. Aankomen met beschadigde en/of gekreukte documenten gaat niet onopgemerkt voorbij. Daarom stellen wij een compleet aanbod van babage voor, bedacht om u het leven makkelijker te maken.

Een grote keuze van documentenhouders voor uw vergaderingen

Dat een documentenhouder nuttig is, hoeft niet meer gezegd. Met dit product kunt u al uw belangrijke documenten vervoeren als u ergens een afspraak, vergadering of conferentie hebt, zonder te vrezen dat ze onderweg beschadigd raken. Ze zijn gerealiseerd van sterk materiaal, en sommigen zijn zelfs uitgerust met een ingebouwde rekenmachine. U kunt makkelijk aantekeningen nemen dankzij de blokhouder of blocnotes. Tot slot, zult u versteld staan van de prijzen. In onze selectie van producten vindt u vast wat u zoekt voor een redelijke prijs.

Een tas, het allerbeste uit ons gamma bagage

Ons gamma tassen stelt u de beste producten op de markt voor, aan heel aantrekkelijke prijzen. Ontdek talrijke artikelen van de grootste merken, zoals Case Logic, Sign of Targus.Voor een vlot en moeiteloos vervoer, is een trolley aangewezen. Dankzij de wielen, kunt u uw computermateriaal makkelijk vervoeren. Onze selectie van bagage behelst ook verschillende tassen met schouderriem en verschillende vakken waarin u heel wat dossiers kwijt kunt.

Bekijk al onze referenties van kantoorbenodigdheden!