De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Vuilnisbakken voor binnen

Vuilnisbakken voor binnen: om het verschil te maken

In een wereld waarin het milieu steeds vaker op de eerste plaats staat, is het heel belangrijk de juiste vuilnisbak te kiezen. Bernard stelt uw bedrijf dus een keuze voor van meer dan 190 vuilnisbakken voor binnen. Deze ruime selectie van vuilnisbakken voor elk budget en elke smaak zal u veroveren.

De verschillen tussen vuilnisbakken met pedaal, push of touch?

Naast de namen, zijn deze drie types van vuilnisbakken vrij verschillend van elkaar. De vuilnisbak met pedaal heeft het voordeel open te gaan met de voet. En da's een groot voordeel. U hebt beide handen immers vrij, zodat u meer afval kunt weggooien.

De vuilnisbakken push hebben dit voordeel niet. Maar ze zijn nuttig om andere redenen. Dankzij het deksel dat automatisch dicht gaat, zijn de vuilnisbakken push altijd goed afgesloten, zodat geen vieze geurtjes verspreid worden in het vertrek.

Tot slot, zijn de vuilnisbakken touch handig omdat de gebruiker rechtstreeks contact kan vermijden. De microben van de vuilnisbak komen bijgevolg niet in aanraking met de gebruiker.

De vuilnisbakken voor binnen, vor verschillende gebruiksdoelen

De vuilnisbakken voor voedingsmiddelen voldoen aan de methode HACCP en komen tegemoet aan de geldende hygiënevoorschriften. Ze hebben een inhoud van 50? tot 100?, perfect voor een schone keuken. We hebben tevens meerdere vuilnisbakken om het afval te sorteren. Ze onderscheiden zich door het feit dat ze voorzien zijn van drie afzonderlijke bakken, om vlot te sorteren.

Anderen zijn dan weer aangewezen en bedacht voor welbepaalde ruimten. Voor uw sanitaire ruimten, raden we zo de sanitaire vuilnisbakken aan. Ze zijn klein en discreet, en voorzien van een opening met klep of pedaal. Ze passen perfect in de omgeving waarin ze geplaatst worden.

Hebt u kantoren of magazijnen met een groot oppervlak en wilt u geen bakken in de ruimte plaatsen? Geen nood, onze industriële vuilnisbakken met grote inhoud zijn wat u nodig hebt. Ze zijn het perfecte compromis tussen vuilnisbak en container.

Wij stellen ook talrijke andere referenties van vuilnisbakken voor binnen voor. Zo vindt u onze verschillende wandvuilnisbakken (van plastic of geborsteld inox) of papiermanden en vuilniszakhouders.

Al deze artikelen zijn beschikbaar van verschillende belangrijke merken in de sector: Brabantia, Rossignol, Rubbermaid en CEP.

Bekijk al onze referenties van afvalophaling!