De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Rekken

Kies het juiste industriële rek voor uw bedrijf

Om uw goederen op te slagen en uw magazijn, winkel of archiefruimte te ordenen, raden wij aan de oplossing van onze industriële rekken te overwegen. Dit type van opberging is interessant omdat zware lasten op een vrij beperkt oppervlak gestapeld kunnen worden. De rekken zijn bestemd om specifieke artikelen op te bergen. Omwille van hun roestvrij karakter, kunnen vloeibare producten makkelijker geplaatst worden op de gegalvaniseerde legbladen.

De veelzijdige oplossing van een industrieel rek

In de werkplaats garanderen de rekken talrijke functies. Elke professional heeft een dergelijk rek nodig voor de industriële opslag. Wij stellen rekken van Franse productie voor, stevig en mooi om zien, van plaatstaal of hars. Kies uit meerdere kleuren en dragers.

Onze evolutieve modellen hebben verschillende dieptes en hoogten. Ze kunnen naar wens verlengd worden door aan het element begin andere volgende elementen toe te voegen. Of het nu gaat om buisvormige legbladen, legvlakken Isohout of gegalvaniseerde legvlakken, spelen onze referenties perfect in op al uw behoeften.

Onze selectie van meer dan 200 rekken voor de werkplaats stelt u in staat het meest geschikte product te vinden. Bovendien, stellen we als optie draaiwielen voor. We stellen talrijke opbergoplossingen voor, bestemd om tot 450 kg per legblad te dragen. U vindt uiteraard metalen rekken die bestand zijn tegen de meeste stoten, alsook industriële rekken van hars. Deze laatsten hebben het voordeel onbederfbaar en roestvrij te zijn. Zo kunnen ze zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Metalen archiefrekken: voor zware lasten!

Tot zeven niveaus voor industriële opslag, enkelzijdig of dubbelzijdig om beide zijden van het rek te benutten. Onze producten geproduceerd in Frankrijk stellen u in staat om een groot aantal archieven op te slagen in een minimale ruimte. Ze zijn evolutief. Kies dus de lengte die u nodig hebt. Vergeet niet ons gamma archiefdozen en -bakken te raadplegen.

Kies onze enkele of dubbele rekken. De dubbelzijdige rekken bieden nog meer plaats om uw belangrijke documenten op te bergen. U kunt tot 200 kg per legblad opslagen.

Ons praktische gamma van industriële rekken voor de archivering van hangdossiers maakt het mogelijk elementen op halve hoogte te monteren, om een stevig werkblad van het type werktafel te verkrijgen.

Een compleet gamma van multifunctionele rekken

Voor minder specifieke behoeften, stellen we multifunctionele modellen voor. Ze zijn makkelijk te monteren en heel snel te assembleren (zonder schroeven of bouten). Deze modellen zijn van hars, onbederfelijk en roestvrij, of van staal met beschermingsprofielen voor een regeling van de legbladen om de 50?m. Dit metalen rek kan gemonteerd worden als werktafel, om het praktische aspect en het werkcomfort te combineren.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!