De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Buitenonderhoud

Het buitenonderhoud voor uw trottoirs, parkings en voertuigen

Het buitenonderhoud voor uw bedrijf, zoals op parkings en toegangswegen, is niet te onderschatten, vooral wanneer het koud is of bladeren en sneeuw zich kunnen ophopen en het verkeer bemoeilijken. Het gebruik van allerhande producten kan helpen om het risico van ongelukken te voorkomen. We denken hierbij, bijvoorbeeld, aan strooizout voor als het sneeuwt. Hoewel het buitenonderhoud regelmatig moet plaatsvinden, is het belangrijk zich niet op het laatste moment te mobiliseren. Bovendien zal een grondig onderhoud van uw voertuig de risico's beduidend verminderen.

Het onderhoud van de binnen- en buitenkant van uw professioneel voertuig

De veiligheid is ook het resultaat van een perfect onderhouden voertuig. Daarom stellen we verschillende onderhoudsproducten voor voertuigen voor. Onze vloeistoffen voor ruitensproeier garanderen een perfecte zichtbaarheid. Onze wasborstels zullen uw professioneel voertuig perfect schoonmaken en nieuw leven inblazen. Bovendien, zullen sommige producten de carrosserie beschermen. Raadpleeg ons aanbod en kies uw producten.

Onderhoud uw wegen met verschillende producten en strooizout

Als het regent en het erg koud is, vormt zich makkelijk ijs op de trottoirs of wegen en straten, en de parkings zijn hier geen uitzondering op. De manoeuvres kunnen, daarentegen, nog ingewikkelder worden, met een grotere kans op botsingen en vallen. Geen probleem! Als u de toegansweg vaak schoon houdt, vermindert dit risico. Voor de preventie raden we aan strooizout te gebruiken. Gebruik een strooier of ga manueel te werk, om het zout gelijkmatig te verspreiden. En om de goede staat van de weg te handhaven, denk aan het buitenonderhoud en dicht eventuele gaten die zich met verloop van de tijd en het verkeer gevormd hebben.

Bekijk al onze referenties van onderhoud en uitrusting!