De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Printpapier

Gekleurd papier: de toets die alles zegt

Het gebruik van gekleurd papier kan heel nuttig zijn voor presentaties. Meer kleuren en meer nuances (pastel of intens) zijn beschikbaar. Ons gamma van producten is erkend om zijn afdrukkwaliteit en professioneel rendement. Bernard stelt gekleurd papier voor van de merken Clairefontaine en HP.

Kies Trophée voor uw gekleurd papier

Het gamma Trophée bestaat in twee nuances, de intense kleuren zijn donkerder dan de pasteltinten. Dit gekleurd papier is heel goed bestand tegen het licht en staat borg voor een onberispelijke afdrukkwaliteit. Wij stellen vier verschillende kleuren voor: zonnegeel, muntgroen, rood en turkoois.

De pastelkleuren zijn dan weer lichter en zachter, maar met dezelfde variaties.

Het hele gamma heeft de certificering FSC en garandeert een uitstekende passage in de laserprinter, de inkjetprinter en het fotokopieertoestel. En zonder dat het papier vastloopt!

Een gamma van gerecycleerd papier

Kies tot slot het gamma papier Evercolor. Dit volledig gerecycleerd gamma is een van de grootste op de markt. De stijfheid en dikte zorgen voor een uitstekende passage in de machine.

Dit pastelkleurig gamma papier, voorzien van het milieulabel Blauer Engel, biedt een goede opaciteit, om makkelijker recto/verso te printen. Dit proeuct wordt geleverd in dozen met vijf pakken met elk 500 vellen.

Bekijk al onze referenties van papier en schriften!