De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Tafelkleden en servetten

Servetten: een must tegen vlekken aan tafel!

Het gebruik van servetten is niet nieuw. De Romeinen maakten er al gebruik van, weliswaar in een andere vorm. De servetten die we vandaag kennen bestaan al sinds de XVIde eeuw ongeveer. Ze zijn niet alleen handig om vlekken te voorkomen, maar zijn ook mooi om zien op een mooi gedekte tafel.

Kies onze servetten voor uw maaltijden

Ze zijn niet alleen mooi, maar zijn ook nuttig om geen vlekken te maken op de kleding. Daarom is ons aanbod van servetten zo groot. Voor een occasioneel gebruik, bijvoorbeeld, raden we het gamma van papier aan dat weggeworpen kan worden na gebruik. Ook onze poetsdoeken zijn van de partij en onmisbaar.

Voor een occasioneel gebruik, vindt u onze non-woven servetten. Ze zijn sterker en bijzonder absorberend.

Bij Bernard vindt u een ruime keuze aan servetten, verdelers, tafelkleden en poetsdoeken van de grootste merken zoals Tork, Kimberly-Clark Professional, Lucart en ons huismerk Bernard Professional.

Een collectie tafelkleden van elk type

Naargelang de gelegenheid, stellen we verschillende types van tafelkleden voor uw zakenlunches of recepties voor. U vindt onze tafelkleden in damastpapier beschikbaar in rollen van minimum 10 meter (ot 100 meter). We stellen verder een compleet gamma van sterkere non-woven tafelkleden voor in rollen van 10 tot 50 meter.

Tot slot, zult u versteld staan van onze selectie van stevige tafelzeilen met trendy motieven.

Het hele arsenaal voor uw feesten

Voor uw recepties en feestelijke lunches in het bedrijf, raden we ons feestgamma aan. We stellen talrijke tafelkleden van stof aan met bedrukte motieven of in effen kleur. Ze zijn volledig herbruikbaar en kunnen na gebruik gewoon in de wasmachine. Ons aanbod van feestelijke wegwerpservetten verleent een vrolijke toets aan uw recepties.

Tot slot, kunt u tijdens een pauze of op elk moment van een dag genieten van een snack dankzij onze verdelers.

Bekijk al onze referenties van koffiepauze!