De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Inktpapier en thermisch papier

Vind hier de beste rollen thermisch papier

Het is heel belangrijk het thermisch papier voor de apparaten van uw bedrijf goed te kiezen. Kies uiteraard in functie van hoe u dit papier wilt gebruiken. Voor een professioneel en frequent gebruik, raden wij aan een papier van goede kwaliteit te kiezen. Bernard stelt u papier van hoogwaardige kwaliteit voor. Daarom zult u producten van de grootste merken vinden, zoals Exacompta of?lairefontaine.

Eis kwaliteit voor uw verkooppunt

Bij verkooppunt denken we meteen ook aan een kassa, en een apparaatje voor bankkaarten. En deze instrumenten maken uiteraard gebruik van thermisch papier. Dit papier is niet alleen heel dun, het wordt niet bedrukt met inkt maar met de warmte van het apparaat zelf. Wij stellen talrijke rollen papier voor geschikt voor kassa's. Kies de breedte die past in uw machine. Ook voor uw bankterminals hebben we een heel compleet gamma.

Het goede thermisch papier voor rekenmachines en fax

Sommige rekenmachines hebben een kleine printer. De meest performante onder de rekenmachines zijn hiermee uitgerust. Hier hebt u dus papier voor nodig. Ook in dit geval is de keuze van papier belangrijk en moet thermisch papier voor rekenmachines aangeschaft worden. Wij stellen talrijke rollen papier voor uw rekenmachine voor, met of zonder stang. Hoewel iedereen overgeschakeld is op e-mail, blijft de fax een belangrijk instrument in heel wat bedrijven. Bernard is zich bewust van deze realiteit, en stelt talrijke rollen papier voor uw fax voor.

Bekijk al onze referenties van papier en schriften!