De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Lichaamshygiëne

De lichaamshygiëne: een fris en net gevoel

Sommige beroepen en werken zijn zwaarder dan anderen, en houden in dat men meer gaat zweten of zich vuiler maakt. De werknemers hebben twee oplossingen, of ze wachten tot ze thuiskomen om zich te wassen, of ze gebruiken de toiletten en douches van het bedrijf. Voor wie de tweede optie verkiest, stelt Bernard een ruime keuze van producten voor de lichaamshygiëne voor (douchegel, shampoo, crèmes, deodorant en doekjes).

Bernard, leverancier van alle nodige toiletaccessoires

Wij beschikken over een heel ruim gamma van producten voor de lichaamshygiëne. Bijvoorbeeld, we hebben verschillende douchegels en shampoos van verschillende merken en voor uiteenlopende prijzen.

Om uw werknemers in staat te stellen aan hun tandhygiëne te denken, stellen we voor verschillende producten voor de tanden aan te schaffen (tandpasta, mondspoeling, tandenborstel). Bovendien, hebben sommige personen een droge en gevoelige huid die beschadigd kan worden door het contact met bepaalde producten. Daarom hebben we gedacht aan een compleet gamma van hydraterende crèmes van alle merken, voor een beslist aantrekkelijke prijs.

Tot slot, vindt u talrijke soorten deodorants, in roll of spray. Wij stellen de bekende merken Sanex en Dove voor.

De musts van de lichaamshygiëne

Naast de klassieke douchegels, deodorants of tandpasta's, stelt Bernard andere heel nuttige producten voor de lichaamshygiëne voor. Bijvoorbeeld, als uw werknemers zich tussen twee vergaderingen in wensen te scheren, dan stellen we wegwerpscheermesjes en scheerschuim voor. Bovendien, kunt u uw favoriete zakdoeken bestellen op onze site en ontvangen binnen de 48u. Vind tot slot een selectie van maandverband van het merk Tena

Vind al onze referenties van hygiëneproducten!