De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Buitenmeubelen

De perfecte buitenmeubelen voor een zonnige pauze

Bent u van plan de externe zone van uw bedrijf in te richten, maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken? Geen nood, wij bieden een ruim gamma van buitenmeubelen. Het is eerst en vooral de bedoeling een ontspannende omgeving te creëren. Daarom is het heel belangrijk de juiste buitenmeubelen te kiezen. Bernard heeft een gamma met meer dan 30 producten, en is daarom een van de onmisbare sites voor de distributie van buitenmeubelen voor professionals.

Tafels en banken: hoe een ontspannende externe zone creëren

Wie geniet niet graag van het mooie weer, om even te ontspannen of een hapje te eten in het zonnetje? Voor elk bedrijf is het dus haast noodzakelijk een picknickzone in te richten buiten. Bernard stelt talrijke producten voor, zoals picknicktafels voor 8 personen, banken van gelakt staal en banken van vernist hout. U vindt vast de ideale meubels uit onze selectie van tafels en banken voor buiten.

Afdakken voor rokers en fietsstallingen: iedereen en alles blijft droog!

Mooi of regenweer, steeds meer personen verplaatsen zich met de fiets, om milieuvriendelijker te zijn of om geld te besparen. Daarom wordt het belangrijk om het bedrijf uit te rusten met fietsstallingen. Bernard is verdeler van het Frans merk Mottez en garandeert een kwaliteitsvol materiaal dat bestand is tegen weer en wind. Er bestaan verschillende modellen van afdakken, voor bevestiging aan de wand of aan de vloer, maar er zijn ook fietsstallingen met hellend dak van celvormig polycarbonaat.

Wie de sigaret niet kan laten, kan schuilen onder een afdak van gegalvaniseerd staal of exotisch hout. Ze hebben allemaal krukstoelen en zijn beschikbaar in verschillende versies van 2? Tot 6?

Kies een tuinhuisje om uw materiaal veilig op te bergen

Wanneer we het over buitenmeubelen voor professionals hebben, kan het tuinhuisje niet ontbreken. Het tuinhuisje is onmisbaar om een deel of al het materiaal op te bergen dat niet rechtstreeks in de ruimten van uw bedrijf een plek vindt. Om dit probleem te verhelpen, kunt u voor weinig geld een tuinhuisje van dennenhout installeren. Een model van 5,62?_, stevig en beveiligd met een slot, perfect als aanvullende structuur voor uw bedrijf.

Bekijk al onze referenties van meubilair en inrichting!