De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen: werk met een gerust hart!

Het dragen van veiligheidsschoenen (klompen, sandalen, laarzen voor de voedingsindustrie en werkschoenen) is een must voor wie in een magazijn of fabriek werkt. Het is meer dan een schoen, maar een element voor de bescherming van de voeten van uw werknemers. Er bestaan verschillende normen en niveaus van bescherming, elk met een betekenis die men moet kennen vooraleer het materiaal aan te schaffen. Wij helpen u daarom bij uw zoektocht naar de juiste veiligheidsschoenen en het begrijpen van alle symbolen die hierbij komen kijken. Ontdek een grote keuze aan schoenen voor dames en heren, geschikt voor elk vak (klompen, sandalen, laarsen en schoenen voor de voedingsindustrie).

Een uitrusting om u te beschermen…

Er zijn verschillende modellen van schoenen, voor dames en heren. Al onze referenties hebben specifieke kenmerken, voor alle werkdomeinen. Sommige producten beschermen vooral de voorvoet en andere, meer veelzijdige modellen, beschermen ook de onderzijde (antiperforatie en schokabsorberend). Anderen zijn dan weer volledig waterdicht of bestand tegen bijtende vloeistoffen.

Hoog of laag, u vindt meer dan 270 verschillende modellen van veiligheidsschoenen voor heren en meer dan 110 modellen voor dames. Al deze modellen zijn in overeenstemming met de verschillende normen en worden voorgesteld in vele maten.

…en om te voldoen aan de sanitaire voorschriften

Andere modellen zijn dan weer aangewezen voor bijzondere behoeften. Bijvoorbeeld, de klomp met een aantal eigenschappen van de klassieke veiligheidsschoenen, moet voldoen aan strikte voorschriften in een medische omgeving. Hetzelfde geldt voor de laarzen en schoenen voor de voedingsindustrie. Deze laatsten voldoen aan dezelfde voorschriften en hebben bovendien dezelfde functies als de veiligheidsschoenen (schokabsorberende hiel, schokbestendige punt, enz.). Al deze referenties worden meestal aanbevolen voor gebruik in een specifieke omgeving, zoals een ziekenhuis of restaurant. De witte kleur maakt het mogelijk elk spoor van vuil makkelijk te zien.

Meer traditionele modellen van veiligheidsschoenen

Tot slot, kunt u kiezen voor klassiekere schoenen die niet noodzakelijkerwijs dienen om de voeten te beschermen, om belangrijke schokken op te vangen of om blessures te voorkomen. Het is dan slechts een kwestie van werkschoenen. Deze producten zijn bijzonder aangewezen in de horica of voor die beroepen waarbij men rechtstreeks contact met de klanten heeft. Met onze werkschoenen komt u er een beetje formeler voor, en beschermt u uw voeten tegen eventuele vallende voorwerpen, zonder af te zien van het comfort op elk moment van de dag.

Om uw professionele uitrusting te vervolledigen, kunt u rekenen op ons gamma verzorgingsproducten voor de voeten, zodat uw werkdag nog comfortabeler wordt.

Bekijk al onze referenties van persoonlijke beschermingsmiddelen!