De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Asbakken

Schaf onze asbakken en afdakken voor rokers aan!

Sinds de Franse wet évin van 1991 (strijd tegen roken en alcoholgebruik), heeft elk bedrijf verplicht een aparte zone moeten inrichten voor rokers. Teneinde rokers en niet-rokers overeen te laten komen, werden zones gewijd aan de sigaret - meestal rokerszones genoemd - speciaal voorzien van asbakken en in sommige gevallen ook een afdak om te beschermen tegen de regen.

In elke bedrijf is dit een heuse plicht geworden

Dankzij de aanwezigheid van asbakken, worden de rokers ertoe aangezet hun peuken niet op de grond te gooien maar gebruik te maken van de asbakken op voet of aan de muur. Aangezien de wet voorschrijft dat rokers buiten moeten roken, kunt u uw werknemers een afdak bieden. Wij hebben een groot aanbod, zodat u het geschikte afdak kunt kiezen voor uw behoeften en de omgeving van uw bedrijf. Aarzel niet langer en ontdek onze modellen van asbakken voor binnen, buiten en onze afdakken voor rokers!

Bernard stelt een groot gamma van materiaal voor rokers voor

Het is niet makkelijk te kiezen uit zoveel soorten en merken van asbakken. Bij de inrichting van uw professionele ruimten, moet u zich dus in de eerste plaats afvragen of u asbakken op voet of aan de muur wenst.

De asbakken op voet zijn heel praktisch op plaatsen waar veel mensen voorbij komen, omdat ze verplaatsbaar zijn. Bovendien, bestaan er modellen op voet die twee functies combineren : asbak voor buiten en vuilbak. Wat de wandasbakken betreft, deze nemen veel minder plaats in dan de asbakken op voet, maar ze raken veel sneller vol omdat ze over het algemeen kleiner zijn dan de modellen op voet. De manier om een asbak voor buiten of binnen leeg te maken, verschilt volgens het model. Hiermee moet u rekening houden bij uw keuze.

Aarzel tot slot niet om een afdak voor rokers te installeren, voor een groter comfort van uw werknemers. WIj stellen een grote keuze voor, om in te spelen op een reeks van behoeften van de professionals en om gezellige zones in te richten voor de rookpauzes.

Bekijk al onze referenties van afvalophaling!