De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Toiletpapier

De beste keuze in toiletpapier voor professionals in België

Bij Bernard stellen we de kwaliteit van onze hygiëneproducten voorop. Daarom hebben we de producten die nu deel uitmaken van ons uitgebreide assortiment wc-papier zorgvuldig geselecteerd. Of je nu op zoek bent naar zacht, sterk of duurzaam toiletpapier voor je klanten en medewerkers, wij hebben dé betaalbare oplossing die perfect aan je behoeften voldoet.

Of je nu een bedrijf, vereniging of overheidsinstelling bent, ontdek onze producten tegen de beste prijs. Levering in middelgrote en grote hoeveelheden overal in België: Brussel, Antwerpen, Luik, Brugge, Gent, Bergen of Namen!

Een uitgebreid assortiment wc-papier

Ons assortiment toiletpapier is onderverdeeld in drie categorieën: toiletpapier op rol voor dispensers, standaard rollen en gevouwen wc-papier (in pakken). Ongeacht hoe de sanitaire voorzieningen eruit zien, ons aanbod is aangepast aan uw behoeften.

  • Rollen toiletpapier: het meest gebruikte standaardformaat, verkocht per zes of negen rollen. Verkrijgbaar in verschillend aantal lagen, 1-laags, 2-laags, 3-laags of zelfs meerlaags. Sommige rollen toiletpapier zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (gerecycleerd papier). Voor een hogere gebruiksfrequentie kies je best voor duurzaam wc-papier.
  • Toiletpapier op rol: een economisch formaat voor drukbezochte sanitaire ruimtes. Dankzij het grote aantal vellen moet je het wc-papier minder vaak vervangen en bespaar je kosten.
  • Gevouwen doekjes toiletpapier: een handig verpakt formaat. Gewoon een vel uittrekken, zonder het volgende aan te raken.

Kies snel het wc-papier voor jouw sanitaire ruimte op basis van de zachtheid, sterkte, dikte of reliëf. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald merk, vind je ongetwijfeld jouw voorkeur tussen topmerken als Tork, Kleenex, Renova, en Lucart. Ontdek ook ons eigen topaanbod: Bernard toiletpapier! Met de beste prijs-kwaliteitverhouding in zijn categorie, wordt het verkocht in verpakkingen van 12, 48 of 96 rollen. Het is de bestseller in professionele kringen op de Belgische markt.

Toiletpapierdispensers van professionele kwaliteit

Voor een optimaal gebruik van het toiletpapier raden we een toiletpapierdispenser aan voor de sanitaire ruimtes van jouw bedrijf. Kies uit meer dan 30 verschillende opties! Vind, afhankelijk van het type verpakking, de papier dispenser die past bij het gebruik van jouw zakelijke toiletten.

De dispensers zijn ideaal voor grote organisaties en kunnen grote hoeveelheden papier aan, zodat je ze niet te snel hoeft bij te vullen. We bieden drie soorten aan: roldispensers, dispensers voor doekjes en standaard toiletpapier dispensers.

Voor dispensers en automaten, zoals voor toiletpapier, zijn de grote merken vertegenwoordigt (Tork, Kimberly-Clark, JVD, Bernard, Lucart) en bieden de zekerheid van degelijke en praktische toiletpapierdispensers. Er zijn verschillende materialen beschikbaar: roestvrij staal, ABS, epoxy, polycarbonaat. Over het algemeen voldoet de kwaliteit van een papierdispenser aan bepaalde eisen:

  • Esthetiek: in restauranttoiletten, hoteltoiletten of de toiletten van bedrijven die gehecht zijn aan hun imago.
  • Functioneel: Het systeem voor de distributie van het papier moet zo eenvoudig mogelijk zijn, meestal door gewoon het deksel te openen om het toiletpapier te vervangen. Sommige toiletpapierdispensers zijn uitgerust met sleutels.
  • Duurzaam: Onze professionele producten zijn ontworpen voor veeleisende klanten die op zoek zijn naar robuuste en duurzame apparatuur.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Het beheer en onderhoud van sanitaire voorzieningen in elke organisatie of bedrijf kan een vervelende taak zijn. Daarom zijn onze toiletpapierdispensers en navullingen zorgvuldig ontworpen en geselecteerd. Onze wc-papier dispensers zijn gemakkelijk te installeren en te vervangen dankzij hun ergonomische ontwerp en eenvoudige instructies. Dankzij hun kwaliteit en stevigheid kun je genieten van een langdurig gebruik zonder de noodzaak van frequent onderhoud. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een hoogwaardig, gebruiksvriendelijk en duurzaam product ontvangt waarmee je een onberispelijke hygiëne in jouw bedrijf kunt garanderen.

Vind hier al onze artikelen voor persoonlijke hygiëne!