De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Toiletpapier

Het toiletpapier geschikt voor het verbruik in uw bedrijf

Het gebruik van comfortabel en sterk toiletpapier is een niet te onderschatten keuze, en Bernard weet dit. Daarom stellen we een compleet gamma voor van het beste van het toiletpapier voor uw bedrijf.

De tips van Bernard die u helpen het juiste toiletpapier te kiezen

Vooraleer te bestellen, geen compromissen voor het toiletpapier. Let in de eerste plaats goed op het formaat. Maxirollen, geplooid of rollen, deze drie verschillende referenties voor verdelers moeten aandachtig overwogen worden. Eens u weet welk formaat te kiezen, kunt u naar andere criteria kijken, zoals de dikte, zachtheid, stevigheid en de prijs-/kwaliteitsverhouding. Kies geen toiletpapier dat te veel kost en u misschien geen optimaal gebruikscomfort kan bieden.

Overloop een van de meest complete gamma's van toiletpapier op de markt!

Ontdek onze ruime selectie van papier en verdelers die inspelen op uw verwachtingen en perfect geschikt zijn voor uw ruimten. Ongeacht de grootte van uw structuur en de aard van uw sanitair, ons aanbod speelt heel makkelijk in op uw behoeften en verlangens.

Vind de watten voor u! Om u wegwijs te maken, stellen onze teams van specialisten in artikelen voor lichaamshygiëne u de meest pertinente oplossingen voor in termen van merk, prijs of kwaliteit van het product. Vind een performant toiletpapier door rekening te houden met verschillende parameters. Ontdek zo de kenmerken van elk van onze drie types van papier:

  • Rol: dit is het meest gekend en vaakst gebruikt traditioneel formaat. Er bestaan verschillende kleuren, motieven en parfums. Elke rol bevat meestal 150 tot 200 vellen met één of meer lagen.
  • Maxirol: dit is een voordelig formaat dat vooral gericht is op vaak bezochte toiletten. We raden aan uw maxirol te gebruiken met een gepaste verdeler. Hij heeft een groot aantal vellen.
  • Geplooid: dit is het meest hygiënische en praktische product. Het is de ideale verpakking om kruiscontaminatie te voorkomen.

Met meer dan een zestigtal referenties, zult u heel makkelijk het product vinden dat het beste is voor u en uw medewerkers.

Een veelheid aan merken om u het leven makkelijker te maken

Hoe kunnen we het over toiletpapier hebben zonder de meest gekende en kwalitatieve merken op de markt te vermelden? In onze catalogus vindt u referenties van verschillende types en uiteenlopende merken, zoals Kimberly-Clark, Renova, Tork, Lucart, Kleenex. Zo voorziet u uw bedrijf van hoogwaardige producten. Ontdek ook onze referenties van het merk Bernard. U geniet zo van een product met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Bekijk al onze referenties van persoonlijke hygiëne!