De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Verzendenveloppen

Verzendenveloppen met luchtkussentjes: de oplossing om uw fragiele post te beschermen

Fragiele pakjes verzenden voor een interessante prijs is niet altijd makkelijk. We kunnen uiteraard kiezen voor de postdoos, maar wanneer het pakje beperkte afmetingen heeft, is de kost vaak hoog, terwijl een gewone envelop dan weer niet voldoende bescherming biedt. Gelukkig is er een oplossing die heel wat problemen kan oplossen. De envelop met luchtkussentjes. Deze envelop bevindt zich halverwege een klassieke envelop en luchtkussentjes… vanwaar de naam: envelop met luchtkussentjes.

Onze verschillende postomslagen

Om een overzicht te geven van alle voordelen van de envelop met luchtkussentjes, ziehier onze beste postomslagen. Om uw documenten te beschermen wanneer u ze verstuurt met de Post, kunt u kiezen voor de omslagen van versterkt karton. Het systeem is heel simpel. Aan de buitenkant is het een klassieke envelop, maar aan de binnenkant zit een kartonnen lipje dat uw documenten goed beschermt.

Er bestaan ook luchtkussenenveloppen van schuim. De binnenkant is bekleed met een dun laagje beschermend schuim. Het principe is hetzelfde als voor de enveloppen met luchtkussentjes, hetzij iets minder efficiënt.

Tot slot, hebben we op Bernard.be gewone kraftenveloppen. Hun grote afmetingen zijn geschikt voor een groot aantal documenten. Dit type van envelop biedt evenwel weinig bescherming en zijn dus aangewezen om papier te verzenden.

Kies uw enveloppen met luchtkussentjes bij Bernard

Dit is beslist de meest efficiënte en voordelige oplossing. In de omslag zitten luchtkussentjes om uw documenten en kleine broze voorwerpen actief te beschermen.

Onze enveloppen met luchtkussentjes bestaan in verschillende modellen en afmetingen (met of zonder venster) en met verschillende sluitingen (met lijm of zelfklevend).

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!