De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

EHBO

Voor de veiligheid van uw werknemers, is een EHBO-koffertje noodzakelijk

De werkgever is wettelijk verplicht om binnen het bedrijf een eerstehulppost in te richten met al het nodige om gewonde of zieke werknemers bij te staan. De directeur is ook wettelijk verantwoordelijk voor de veiligheid en de gezondheid van zijn werknemers op het werk. Het EHBO-koffertje of apotheekkast in het bedrijf moet voldoen aan de wettelijke voorschriften.

Het EHBO-koffertje op het werk, een voor de hand liggende keuze

Het EHBO-koffertje is een onmisbaar element in het bedrijf en moet te vinden zijn in de buurt van de risicovolle plaatsen of waar gevaarlijk materiaal opgeslagen is. De veiligheid op de werkplaats is van groot belang, en daarom stelt Bernard een gamma van EHBO-koffertjes voor elke situatie voor.

De apotheekkast is een ideaal product voor het opbergen van de EHBO-kits. Deze bevatten alle producten die nodig zijn voor een snelle en efficiënte verzorging. De kast is handig in de kantoren, werkplaatsen, fabrieken of eerstehulpposten. Hij wordt heel makkelijk overal geïnstalleerd en is voorzien van een veilig slot met sleutel. Een andere oplossing is een EHBO-tasje voor op reis dat altijd binnen handbereik is en ook aan de riem vastgemaakt kan worden. Heel handig voor een professioneel gebruik, sportactiviteiten of op reis. Ook aangewezen voor voertuigen.

De laatste categorie is het EHBO-koffertje speciaal voor werven en voor alle bouw- en openbare werken.

Al het nodige voor een optimale veiligheid op de werkplaats

De defibrillator is een levensreddend apparaat. Bernard stelt de defibrillator Saver One voor. Elke stap in de reanimatie wordt oraal en visueel begeleid. Alle geluidsinstructies worden weergegeven op een LCD-display. Hij is ideaal voor kantoren, magazijnen en openbare plaatsen. Om de defibrillator snel te vinden, stellen we voor indicatieborden DAE aan te brengen.

Een laatste belangrijk element dat aanwezig moet zijn in elk EHBO-koffertje is het isothermisch deken. Dit beschermt tegen koude, warmte en vocht. Het voorkomt hypothermie tijdens een redding en beschermt tegen sterke hitte van de zon. Makkelijk zichtbaar, zelfs op grote afstand. Heel licht, sterk en waterdicht. Compact, past in een etui. Bruikbaar op alle professionele en privéplaatsen.

Bekijk al onze referenties van persoonlijke beschermingsmiddelen!