De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Parketreinigers

Kies voor de beste parketreinigers met Bernard

Verschillende bedrijven kiezen voor parket. Er zijn hiervoor verschillende redenen. Naast het esthetische aspect, zorgt houten parket ook voor een gezellige sfeer. Daarnaast is parket ook relatief gemakkelijk te onderhouden. Door gebruik te maken van een goede parketolie kunt u uw vloer snel opfrissen en laten glanzen. Om uw taak nog eenvoudiger te maken, hebben wij voor u een selectie gemaakt van de beste producten voor het onderhoud van uw parket.

Ontdek een gamma voor het onderhoud van uw parket

Wij hebben al zo'n vijftig jaar lang ervaring en bieden u dan ook alleen maar bekende producten aan die op doeltreffende wijze uw houten vloer kunnen reinigen en onderhouden. Naast de aanpassing aan alle soorten vloeren, of het nu gaat om laminaat, verglaasd, gewaxt of massief hout, kunt u met onze producten het hout voeden om de natuurlijke glans te behouden. Onze parketolie is veelzijdig zodat u het ook kunt gebruik voor uw verschillende houten meubels zodat u ze gemakkelijk kunt voeden. Aarzel niet langer om te profiteren van ons geweldig gamma met verschillende referenties. Ontdek ook producten van de grootste merken voor het onderhouden van hout zoals Carolin, O'Cedar en Spado.

Hoe kiest u de producten voor het reinigen van uw parket uit?

Om het reinigen van uw parket eenvoudiger te maken, is het belangrijk dat u de juiste reinigingsmiddelen uitkiest. Hiervoor is het belangrijk dat u rekening houdt met de samenstelling ervan. Sommige producten zijn beter geschikt voor bepaalde materialen dan andere. Als u zelf parket van massief hout wilt reinigen, kiest u best voor een product dat speciaal bedoeld is voor dit type vloerbedekking. Dit materiaal is nogal gevoelig en kan gemakkelijk beschadigd worden. Wij raden u ook aan om een machine te gebruiken die speciaal ontworpen is voor het waxen van parket of, in mindere mate, voedende dweilen.

Draag zorg voor uw houten parket met bernard.be

Zorg dragen voor uw parket is relatie eenvoudig. U hoeft er ook niet vaak mee bezig te zijn. Parket wordt slechts één keer per jaar onderhouden. Juist ja, slechts één keer per jaar. Vergeet niet om uw parket te waxen en te voeden met behulp van één van onze vele producten. Om uw gewaxte houten vloer in de was te zetten, is het gebruik van een wasmachine of een eenschijfsmachine met een beetje van onze parketolie de gemakkelijkste manier.

Bekijk al onze referenties van vloerreinigers!

1 referentie gevonden
Sorteren op: Relevantie
Parketreiniger met neutrale pH Carolin Professionnel 5 L
WW - 059691 Parketreiniger met neutrale pH Carolin Professionnel 5 L
27,95 €Ex.BTW