De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Meubel onderhoudsproducten

Meubel onderhoudsproducten: draag zorg voor uw meubels met behulp van Bernard

We denken er vaak niet aan om het meubilair van ons bedrijf te onderhouden, maar toch is ook dat van groot belang. Een tafel moet goed onderhouden worden, ongeacht waarvoor ze gebruikt wordt of waar ze zich bevindt. Om dit te doen heeft u uiteraard de juiste producten nodig… we zouden natuurlijk niet willen dat u het hout nog meer beschadigd. Voor een regelmatig onderhoud van uw meubelen in de beste omstandigheden, kunt u op onze site terecht voor een ongelooflijke selectie van de beste meubelverzorgingsproducten.

Vochtige stofdoekjes of stofdoeken: wat is de beste oplossing?

Vochtige stofdoekjes zijn natuurlijk perfect geschikt om stof vast te houden, maar ook de producten die gebruikt worden voor de productie ervan hebben zo hun voordelen. Sommige van deze producten hebben antistatische eigenschappen die de terugkeer van het stof op uw meubelen uitstellen en beperken. Een stofdoek is daarentegen geschikt om zelfs stof van de meeste delicate houtsoorten te verwijderen. Bij zulke doeken worden er geen chemische producten gebruikt, alleen verloopt natuurlijk. Daarnaast moeten vochtige doekjes weggeworpen worden, terwijl een stofdoek gewassen en dus gebruikt kan worden om uw meubelen te onderhouden.

Ontdek een hele reeks producten voor het onderhoud van meubels en tafels

Bij Bernard hebben we ervoor gekozen om u producten van grote bedrijven aan te bieden om uw meubels te reinigen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende producten van merken zoals Carolin, Cif, Le Vrai, O'Cedar en Saint Wandrille. Deze producten zijn niet alleen geschikt om uw meubels doeltreffend te reinigen, ze zijn ook geschikt om stof te vegen en om het hout te voeden. Om er tot slot voor te zorgen dat u gebruik kunt maken van de best mogelijke service, bieden we u gratis levering aan voor elke bestelling van meer dan € 149 en die vóór 14 uur geplaatst werd.

Bekijk al onze referenties van onderhoud meubilair!

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
- 17 % Stof verwijderaar voor hout Puck zonder siliconen 500 ml
WW - 060240 Stof verwijderaar voor hout Puck zonder siliconen 500 ml
13,80 €   Ex.BTW 11,45 €   Ex.BTW
Tot - 20 % Stofdoeken Chamoisine 50 x 40 cm, set van 10
WW - 108010 Stofdoeken Chamoisine 50 x 40 cm, set van 10
Vanaf  8,35 €   Ex.BTW Bij aankoop van 10+
Tot - 16 % Meubelwas Bernard 750 ml
WW - 052100 Meubelwas Bernard 750 ml
Vanaf  12,05 €   Ex.BTW Bij aankoop van 12+