De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Vuilnisbakken voor buiten

Vuilnisbakken voor buiten: een essentiële keuze voor een correct afvalbeheer

Bernard stelt een grote keuze van vuilnisbakken voor buiten van verschillende merken voor, en is daarom een onmiskenmare naam in dit domein. U vindt artikelen die inspelen op elke smaak en gebruik, van de 1ste prijs tot een van de laatste uitvindingen. Bestel vandaag nog op onze site en profiteer van onze snelle levering. Voor Bernard is de « Made in France » heel belangrijk. Ontdek dus een gamma van vuilnisbakken die voornamelijk geproduceerd zijn in Frankrijk.

De tijdloze container Plastic Omnium, een zekere waarde

Als u een grote vuilnisbak nodig hebt, dan kunt u kiezen voor een container met twee of vier wielen, met een inhoud van 80? tot 1000?. Ze worden geproduceerd door het Frans bedrijf Plastic Omnium. Kunt u daarom zeker zijn van de goede prijs-/kwaliteitsverhouding?

De containers voor buiten zijn vaak onderhevig aan stoten en zijn blootgesteld aan weer en wind. Kies een stevige vuilnisbak die gecontroleerd is door het Frans nationaal testbureau.Vergeet ook geen geurblokjes te bestellen. Ze zijn heel efficiënt en neutraliseren de vieze geurtjes die uit uw afvalcontainer komen… bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar.

Plastic, hout of metaal: kies uw vuilnisbak voor buiten goed

De vuilnisbakken voor buiten hebben eigen technische kenmerken en zijn discreter dan de meeste containers. Ze zijn vaak aanwezig op openbare plaatsen en kunnen ook in de tuin van uw bedrijf geplaatst worden.

Die van plastic zijn minder diir maar daarom niet minder sterk dan de modellen in hout. Ze zijn van sterk plastic en zullen u niet teleurstellen. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in meer kleuren en met verschillende afwerkingen. Om te voldoen aan de richtlijnen van het plan Vigipirate (Frans systeem dat terroristische daden moet voorkomen en eventueel bestrijden), stellen we een transparante vuilnisbak voor. Verder zijn er de metalen vuilnisbakken, te bevestigen aan een muur of paal, draaiend of met grote inhoud. U zult versteld staan van ons gevarieerd aanbod.

De heel klassieke straatvuilnisbak

Sterk, onvervormbaar, stevig, betrouwbaar… Zoveel adjectieven om de straatvuilnisbak te definiëren. De vuilnisbak die u nodig hebt vindt u bij Bernard, geproduceerd in rubber, met gerecycleerd plastic of polyethyleen, al dan niet met een systeem voor de vergrendeling van het deksel!

Bekijk al onze referenties van afvalophaling!