De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Afvalophaling

Professionele vuilnisbak: onmisbaar voor de afvalophaling

Op dezelfde plaats alle vuilnisbakken vinden waar een bedrijf nood aan heeft, is niet altijd evident. Immers, een professionele vuilnisbak is essentieel, zowel binnen als buiten: in de kantoren, sanitaire ruimtes, werkplaatsen of fabrieken, parkings of groene zones. Wij beschikken over alle producten die u nodig heeft en bieden u topmerken aan, zoals Plastic Omnium, Rossignol, Rubbermaid, Brabantia, Stil Casa en heel wat andere merken.

Professionele vuilnisbak voor buiten, de keuze bij Bernard

Bernard stelt u talrijke outdoor oplossingen voor. Uw professionele vuilnisbak of container, blootgesteld aan alle weersomstandigheden of onder een brandende zon, dient van uitstekende kwaliteit te zijn om een lange duurzaamheid te garanderen en wij hebben bij Bernard de aangepaste oplossingen. De bekledingen van onze vuilnisbakken voor buiten zijn uiterst robuust en u zal gegarandeerd uw park niet regelmatig moeten vernieuwen.

Vuilnisbak voor binnen: kantoor, sanitair, werkplaats… een oplossing voor elke ruimte!

Met pedaal, met drukklep of zonder deksel, onze vuilnisbakken voor binnen zijn geschikt voor alle omstandigheden. Wij beschikken tevens over kantoorpapiermanden en wandvuilnisbakken. Zoekt u vuilnisbakken voor uw toiletten? Onze speciale selectie sanitaire vuilnisbakken is hiervoor perfect. Bovendien biedt Bernard u een selectie van voedingswaardige vuilnisbakken aan die compatibel zijn met de HACCP-methode. Tot slot, voor fabrieken en werkplaatsen stellen wij industriële vuilnisbakken voor, alsook vuilnisbakken met ruime inhoud, vuilniszakhouders op poten, met of zonder wielen of brandwerende vuilnisbakken met uitdovend verstikkingssysteem (CNPP-homologatie).

Selectief sorteren: een al even uitgebreid assortiment

Zowel voor binnen als buiten hebben we al het nodige om selectief te sorteren. Voor buiten zijn onze afvalcontainers en onze zakhouders ideaal. Voor binnen beantwoordt onze selectie van vuilnisbakken voor selectief sorteren aan alle behoeften ongeacht de werkomgeving. U vindt ongetwijfeld uw professionele vuilnisbak op onze website.

1.339 producten