De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
slider-boutique

Kies voor de professionele kwaliteit aan de beste prijs.

Tot -30%

spinner
0 referentie

Een merk ontworpen voor professionals

In de wereld van de bedrijfsuitrusting zijn de producten van Bernard een universele oplossing voor elke behoefte. Hygiëneproducten, reinigers, onderhoudsmateriaal of kantoorbenodigdheden : alles is aanwezig. Hun onderscheidend kenmerk: kwaliteit waardig van de grootste merken voor een betaalbare prijs.

De Bernard producten voldoen aan de essentiële behoeften van de onderneming

De onderneming is een universum op zich, waar werknemers evolueren zonder zich zorgen te maken over de middelen die voor hun welzijn worden ingezet. De meest essentiële behoeften, zoals hygiëne, de zekerheid te werken in nette en gezonde lokalen, of het beschikken over het nodige materiaal voor een optimale efficiëntie, behoren tot de vragen waarop een bedrijfsleider moet inspelen.

Sinds haar oprichting in 1969, is Bernard bij deze organisatie steeds betrokken geweest door aan professionals een brede waaier van artikelen voor te stellen voor het onderhoud van hun lokalen, kantoren en sanitaire ruimtes. Om dit beheer, dat nauw samenhangt met het budget, te vergemakkelijken, innoveerde de in Noord-Frankrijk gevestigde onderneming snel door haar eigen merknaam te lanceren. De aldus ontworpen Bernard producten bieden een eenvormige oplossing voor alle problemen die zich op het terrein voordoen.

De Bernard producten zijn gericht op de goede werking van alle professionele structuren. Elk beroep vindt er zijn gading, in ruimtes waar netheid en hygiëne een must zijn, zoals ziekenhuizen, restaurants, hotels en alle plaatsen toegankelijk voor het publiek, alsook in de industrie en dienstensector in het algemeen.

Een brede waaier van producten

Produits Bernard

Het assortiment « hygiëneproducten »

In de frontlinie staan de hygiëneproducten van Bernard, ontworpen voor het uitrusten van sanitaire ruimtes van ondernemingen met toiletpapier, handdoekjes en bijbehorende dispensers. Het Bernard toiletpapier is het speerpunt van het gamma, onontbeerlijk voor elke onderneming. Verkrijgbaar met twee of drie lagen, en in verschillende verpakkingen, van een enkele verpakking van 12 rollen tot een XL-formaat van 96 rollen, met steeds dezelfde kwaliteit wattenpapier.

De handdoekjes vormen samen met toiletpapier het essentiële toiletduo. Bernard heeft zelfs een eigen merk handdoekjes ontwikkeld en biedt aldus in elkaar gevouwen handdoekjes aan tegen onklopbare prijzen. Ze kunnen apart of met hun dispenser worden gebruikt om voordelig en snel de handen af te vegen.

Om dit gamma hygiënepapier te vervolledigen, werden aan de catalogus Bernard producten handdoekdispensers en toiletpapier toegevoegd die hun ambities waarmaken : de sanitaire ruimtes van ondernemingen uitrusten met kwaliteitsmaterialen voor redelijke prijzen. Verschillende referenties voldoen aan de eisen van de gebruikers, waaronder dispensers voor toiletpapier en handdoekjes, geschikt voor een verdeling per vel, in rollen, klassieke rollen of voor centrale afrolling.

De derde pijler van de hygiëneproducten betreft de lichaamshygiëne, en in het bijzonder de zeep. Bogend op een solide ervaring op dit vlak, kunt u in de catalogus meer dan dertig referenties van zepen en zeepdispensers terugvinden. De handige en alomtegenwoordige vloeibare zeep zeep in de meeste sanitaire ruimtes ter wereld maakt een groot deel uit van het Bernard productassortiment. De vloeibare zepen van Bernard bieden tal van mogelijkheden en zijn verkrijgbaar in pompflessen of bussen van 5L, in verschillende geuren voor talrijke toepassingen. U vindt er dus vloeibare of schuimzeep, ideaal voor een dagelijks gebruik, alsook zeep voor meerdere doeleinden, zoals Marseillezeep, of industriële zeep met een hogere reinigende werking voor het wassen van zeer vuile handen. Halverwege tussen de zeep en handdoekjes vindt u reinigingsdoekjes voor handen of oppervlakken, die in alle omstandigheden praktisch zijn omdat ze zonder water kunnen worden gebruikt.

Net als toiletpapier en handdoekjes biedt Bernard ook zeepdispensers aan in eigen kleuren, navulbaar of met zeepvullingen van alle merken.

Het assortiment « onderhoudsproducten »

De kern van de netheid van lokalen berust op onderhoudsproducten. Deze uitgebreide categorie omvat alle soorten schoonmaak- en reinigingsmiddelen alsook geurverdrijvende detergenten en klein onderhoudsmateriaal. Ook hier beslaat Bernard het terrein en biedt speciaal onder zijn merk gecreëerde referenties aan. U vindt er een grote keuze aan vloer- en oppervlaktereinigers, geparfumeerde detergenten, ontkalkers en ontsmettingsmiddelen zoals bleekwater. Het gamma is eveneens zeer compleet voor de handvaatwas of vaatwasser, en bevat zelfs verschillende referenties voor het wassen van ruiten.

Schuurmateriaal, hoewel beperkt in het Bernard assortiment, wordt met trots vertegenwoordigd door zijn topproduct: de schuurspons. Deze pad-sponshybride zorgt door zijn stevigheid en omvang voor uitstekende schuurprestaties. Ook de Bernard microvezeldoeken hebben niets te benijden aan hun tegenhangers van meer prestigieuze merken.

De producten van Bernard zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de noden van professionals. De meeste detergenten worden daarom aangeboden in grootverpakkingen. Een overtuigend voorbeeld zijn de bussen van 5 L, gemakkelijker in gebruik voor het onderhoud van grote oppervlakken en voor een beter voorraadbeheer in de loop van de tijd. Hetzelfde geldt voor waspoeder (tot 20 kg) of vaatwaspoeder (tot 10 kg).

Met als doel het milieu te behoeden, bieden bepaalde Bernard productlijnen een ecologisch alternatief voor hun klassieke producten. De doeltreffendheid van het detergent blijft behouden, en de schadelijkheid ervan verdwijnt.

Andere Bernard producten

Om het aanbod van diensten aan ondernemingen en professionals te vervolledigen, levert Bernard ook essentiële verbruiksartikelen zoals wegwerphandschoenen, verschillende gamma's vuilniszakken en kantoorbenodigdheden.

Zo omvatten de Bernard producten (gepoederde en niet-gepoederde) latex handschoenen, vuilniszakken in meerdere capaciteiten en sterktes voor alle soorten dagelijks afval. En natuurlijk zijn er de supertene, lekwerende Bernard vuilniszakken met hun stervormige lasnaad.

Tot slot willen we ook de nieuwste toevoegingen aan de Bernard familie vermelden, met name plakband en papierpakken. Hoewel hygiëne- en onderhoudsproducten de boventoon voeren in de Bernard catalogus, bieden deze kantoorbenodigdheden dezelfde kwaliteiten als die van concurrerende merken, maar dan tegen een lagere prijs. De riem papier van Bernard is even wit en duurzaam als papier van hogere kwaliteit, net zoals de tape rollen even goed lijmen als die van de gespecialiseerde merken.

Concurrerende prijzen

Bij Bernard wordt steeds voorrang gegeven aan het voldoen van de eisen van zijn klanten. Toen Bernard besloot om eigen merk producten te ontwikkelen, lagen meteen twee argumenten voor de hand :

  • Professionele kwaliteitsproducten.
  • Redelijke prijzen.

Om deze krachttoer te presteren in een snel groeiende markt van hygiëne en onderhoud, heeft Bernard zich gericht op het vertrouwen van zijn meest loyale klanten en het samenwerken met partners die gespecialiseerd en erkend zijn in hun vakgebied. De producten van Bernard zijn vandaag meer dan ooit een optimale oplossing voor het uitrusten van ondernemingen op het vlak van netheid, hygiëne en kantoorbenodigdheden !