De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Computer accessoires

Computer accessoires: een belangrijke keuze om efficiënter te zijn

Op het werk is het gebruik van een computer onmisbaar geworden met verloop van de jaren. Het is dan ook logisch dat er heel wat accessoires nodig zijn voor een nog efficiënter gebruik… bijvoorbeeld wanneer u op verplaatsing bent. Op bernard.be, vindt u een grote keuze aan verschillende producten die nuttig zijn voor uw computer en kantoor. Ons gamma computer accessoires behelst talrijke CD's en DVD voor registratie, USB-sticks, externe harde schijven en andere accessoires.

Het transport van gegevens wordt makkelijker dankzij Bernard

Wanneer u uw bureau, en dus uw vaste computer verlaat, verlaat u ook uw meeste dossiers die bewaard zijn op informaticadragers. Dankzij de overdracht van gegevens, is het mogelijk al deze informatie te bewaren op USB-sticks en externe harde schijven, zodat u uw dossiers ook op een andere computer kunt openen. Wij stellen meer dan een dertigtal USB-sticks met verschillende capaciteit voor, om uw gegevens op te bewaren en overal mee naartoe te nemen. Ons aanbod van computer accessoires stelt ons ook in staat om verschillende soorten van externe harde schijven voor te stellen, om nog meer gegevens te bewaren (minimum 500Gb geheugen). Tot slot, kunnen ook bestanden als foto's, video's of muziek opgeslagen worden op lege CD of DVD.

Een heel complete selectie van computer accessoires

Naast de draadloze WiFi-verbinding, blijft een van de beste manieren om een goed internetsignaal te krijgen uiteraard het gebruik van een netkabel. Dit type van verbinding is rechtstreeks verbonden met het net en garandeert een performante verbinding, maar enkel voor één vaste post… Wanneer u uw bureau verlaat, moet u afgaan op een draadloze verbinding. Ontdek ook onze talrijke ondulators die u, in geval van een stroomonderbreking, de tijd geven om uw belangrijke bestanden te bewaren. Tot slot, vindt u op deze pagina talrijke accessoires voor de informatica en voor uw computer, zoals allerhande muizen en toetsenborden (met of zonder draad).

Bekijk al onze referenties van kantoorbenodigdheden!