De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Warme drankjes

Vermenigvuldig de warme dranken voor uw bedrijf!

Iedereen apprecieert warme dranken en die hebben dan ook altijd veel succes in de bedrijfswereld. Tijdens een pauze zal een kopje koffie, thee of chocola de gemoederen en de sfeer vast verwarmen. Wij weten dit maar al te goed, en stellen een gamma warme dranken aan een voordelige prijs voor. U vindt een reeks van dranken van verschillende merken, alsook navullingen en garnituur.

De grote klassiekers van de koffiepauze in het bedrijf

De meest traditionele dranken zijn ongetwijfeld thee, warme chocola en vooral koffie. Al onze producten zijn gevarieerd en van hoge kwaliteit. U kunt onze koffie kopen in de vorm van doseringen, bonen of gemalen.

Ontdek de klassieke zakjes thee en de gamma's doseringen van Twinnings, compatibel enkel met de machines Tassimo. Voor wie van iets zoeters houdt, zijn er de chocoladedranken. U vindt ze in twee poedervormen: individuele zakjes of staafjes, en doseringen (Suchard en Milka, compatibel met Tassimo).

Wie houdt van soepjes zal ook zijn gade vinden. Op onze site vindt u een selectie van de beste instantsoepjes van het merk Royco. Bovendien, stelt het merk Fisapac vullingen van soep in poeder voor, om u nog meer te verwennen! Hetzelfde geldt voor de voorgedoseerde bekers, handig voor uw verplaatsingen!

Neem iets lekkers bij uw warme drank

Een koffie, thee of warme chocola is meer dan alleen een warm drankje. Heel wat personen nemen bij hun drankje graag een klontje suiker, een chocolaatje of een koekje. Geniet van de vele garnituren die we bieden voor uw koffiepauzes.

Zo zijn er de reeds vermelde vullingen met vele zoete of zoute smaak, geschikt voor de machines Fisapac, Cupeo of Jede.

Bekijk al onze referenties van koffiepauze!