spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Geschenkverpakking

Kies voor de geschenkverpakkingen van Bernard

De kerstperiode is heel leuk voor de jongsten, maar brengt voor de volwassenen vaak stress mee. Cadeaus verpakken in het bedrijf is hier een voorbeeld van. Sommigen hebben er geen tijd voor of zijn er gewoon niet goed in… de redenen zijn uiteenlopend. Dankzij Bernard, wordt cadeautjes verpakken kinderspel. Ontdek een selectie van de beste geschenkverpakkingen die u het leven makkelijker maken.

Verpak zelf uw cadeaus

Met een selectie van meer dan 30 cadeaupapier- en zakjes, kan elk cadeau heel vlot verpakt worden. Beschikbaar in rol, maar ook tal van dozen en zakken in verschillende kleuren.Om uw geschenkverpakkingen te verfraaien met een persoonlijke toets, kunt u een decoratief lint of textielvezels toevoegen. Als u er een boodschapje wilt bijdoen, hebben we meerdere etiketten die makkelijk vastgemaakt worden aan de geschenkverpakking.

Uw geschenkverpakkingen vereenvoudigd met Bernard

Als u een broos cadeau moet verpakken, maar uw verpakking te groot is, kan de inhoud breken. Kies voor zijdepapier en sizzle pack om in het pak te doen. Dit materiaal zal elke ruimte opvullen en stoten goed opvangen. Wij hebben ook een oplossing voor de cadeaus die te moeilijk zijn om te verpakken, zoals flessen. Wij stellen talrijke alternatieven op het traditionele cadeaupapier voor. Onze dozen en koffertjes voor flessen bestaan in meer formaten. Tot drie flessen kan men in elke verpakking doen.