De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Transparante plastic zakjes

Transparante plastic zakjes: voldoen aan de nieuwe normen tegen vervuiling

Het gebruik van plastic zakjes draagt in grote mate bij tot de vervuiling van de oceanen. Om deze epidemie in de hand te houden, worden ze nu in de meeste winkels tegen betaling aangeboden. De meeste heel fijne plastic zakjes zijn zelfs verboden in de Europese Unie. Bernard is zich bewust van deze realiteit en heeft beslist in te spelen op deze nieuwe Europese norm, door biologisch afbreekbare producten voor te stellen die meer respect dragen voor het milieu.

Hersluitbare zakjes, om geen kruimeltje te verliezen!

Ons aanbod van zakken, tassen, kleine en grote etuis is beschikbaar in talrijke formaten. We hebben twee gamma's van hermetische zakken. Onze zipzakjes zijn erg handig om kleine stukjes te bewaren die anders makkelijk verloren raken. Het voordeel van dit systeem is dat de sluiting hermetisch en gebruiksvriendelijk is, zowel bij het openen als bij het sluiten. Wij stellen zakken van verschillende grootte en formaat voor.

Tot slot, zijn onze zakjes met zelfklevende sluiting perfect om makkelijk voorwerpen op te bergen die gevoelig zijn voor vocht.

Ons gamma milieuvriendelijke zakken

De zakken met handvatten zijn een voorbeeld van de milieuvriendelijke zakken die we aanbieden. Ze zijn gerealiseerd van polyethyleen met lage densiteit en kunnen voor compost gebruikt worden.

Tot slot, stellen we een ruime keuze van zakken van kraftpapier voor. Ze worden in de kleinhandel steeds vaker gebruikt in de plaats van plastic zakken en zijn voldoende sterk om meer kilo's te dragen.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!