De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Papieren handdoekjes

Papieren handdoekjes voor droge en schone handen tegen lage kosten

In de categorie hygiëne producten biedt Bernard de onmisbare handdoeken voor jouw sanitaire ruimtes. Vind artikelen voor het drogen en schoonvegen van handen in de volgende formaten: in vellen, gevouwen, op rollen, textieldoeken, en ook handdrogers. Wij bieden jou de belangrijkste merken op het gebied van drogen, zoals Tork, Renova, Scott, Lucart of Kimberly-Clark.

Stevige en sterk absorberende papieren handdoeken

Voor het optimaal drogen van de handen kies je papieren handdoeken met een hoog comfort. Over het algemeen voorzien van de nieuwste technologieën (Hydrasoft, Airflex, Quickdry…), bieden ze een hoge productiekwaliteit en een superieur absorptievermogen. De grote vellen bieden meer comfort, met een groter oppervlak voor het afvegen van de handen.

Ons comfortassortiment biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Naast hun aantrekkelijke prijs bieden deze handdoeken een optimale handhygiëne.

Ons "standaard" assortiment biedt papieren handdoeken die speciaal ontworpen zijn voor drukbezochte sanitaire ruimtes. Ze zijn voordeliger en maken de ontvangst van een groot aantal gebruikers mogelijk, zonder dat ze drukken op het budget voor hygiëne.

De verschillende soorten vouwen van papieren handdoeken

Bij papieren handdoeken is het type vouw belangrijk. Gevouwen handdoeken (C-vouw, Z-vouw of "warrig") bieden verschillende voordelen in vergelijking met rollen.

De C-vouw is de meest klassieke, gebruikt door de eerste generaties handdoekjes dispensers. De vellen liggen op elkaar en laten geen efficiënte afgifte van vel tot vel toe. De meeste van deze handdoeken hebben twee vouwen en worden meestal gebruikt in drukbezochte ruimtes.

De in elkaar grijpende vouw ("Z-vouw") is praktischer, aangezien het volgende vel automatisch wordt gepresenteerd zodra de handdoek is uitgedeeld. Dit type vouw is hygiënischer, aangezien alleen het gebruikte blad door de gebruiker wordt aangeraakt, waardoor de verspreiding van bacteriën wordt beperkt.

Wanneer het verbruik groter wordt, zoals in garages of werkplaatsen, raden we rolhanddoeken aan. Rolhanddoeken voor automatische dispensers en klassieke rolhanddoeken kun je snel en gemakkelijk bijvullen. Sommige kunnen zelfs per vel worden uitgedeeld om het papierverbruik te verminderen. Centerfeed rollen worden vaker gebruikt in de voedsel- en drankenindustrie.

Handdoekdispenser: ideaal voor drukbezochte sanitaire ruimtes

Handdoekdispensers zijn essentieel voor elk bedrijf dat een onberispelijke hygiëne wil handhaven. Bij Bernard bieden we een breed assortiment aan dispensers die het beste passen bij jouw behoeften als organisatie of bedrijf.

Deze dispensers hebben vele voordelen. Ten eerste verbeteren ze de hygiëne omdat ze het risico op cross-contaminatie beperken. Ten tweede zorgen ze voor een optimale opslag van het papier door blootstelling aan vocht of open lucht te vermijden. Bovendien is de distributie van handdoeken gemakkelijk en intuïtief voor gebruikers, die de gewenste hoeveelheid handdoeken kunnen nemen zonder verspilling of geknoei. Ten slotte zijn papieren handdoekdispensers gemakkelijk en voordelig bij te vullen en te onderhouden.

Neem gerust een kijkje in onze selectie handdoekdispensers om het model te vinden dat het beste bij jouw bedrijf past.

Keukenhanddoeken of elektrische handdrogers?

Daar waar papier afval produceert, produceren keukenhanddoeken dat niet. Ze zijn veel duurzamer dan papieren handdoeken en kunnen vaak worden gebruikt voordat je ze moet vervangen.

Kies je voor een elektrische handdroger, dan profiteer je van een duurzaam en hoogwaardig apparaat dat een uitstekende hygiëne en comfort in jouw sanitaire ruimtes garandeert.

Vind al onze referenties van hygiëneproducten!