De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Post-It

Post-It: een kleurrijke toets in uw kantoor!

De Post-It, de perfecte oplossing om kleine memo's op alle oppervlakken te plakken en niks te vergeten. Vierkant blok, rechthoekig blok of originele vormen om uw memo's te plaatsen en te herplaatsen, zo simpel is dat. Kies uit de talrijke formaten en kleuren!

Post-It: de keuze van de kleuren

Naast de tijdloze gele Post-It die heel herkenbaar zijn, stellen we talrijke kleuren voor om alle memo's te onderscheiden of origineel te maken. De gamma's Lollipop, Aquarelle, Ultra veelkleurig en Néon stellen tientallen verschillende kleuren voor. Ontdek ook onze gamma's geïnspireerd op de mooiste en kleurrijke bestemmingen van de wereld: Bora Bora, Bangkok, Rio De Janeiro of Marrakech.

De keuze van de formaten

In het klassiek vierkant formaat van 76 millimeter, rechthoekig of met originele vormen, dit zijn de verschillende formaten van Post-It die wij voorstellen:

  • 38 x 51 mm
  • 47,6 x 47,6 mm
  • 51 x 51 mm
  • 76 x 76 mm
  • 76 x 102 mm
  • Meer schrijfruimte nodig? Opteer voor de rechthoek van 76 x 127 mm

Voor meer originaliteit, ontdek onze producten in de vorm van een tekstballon (voor wie van strips houdt), Hart, Pijl of Bloem met diameter van 70 x 70 mm (ongeveer).

Andere bijzonderheden van de herplaatsbare memo

Ontdek het gamma Post-It « Super Sticky », sterk klevend, duurzaam en voor meerdere oppervlakken! Als u ecologisch ingesteld bent, dan is er ook het hele gamma van gerecycleerd papier. Wij stellen ook meer modellen van heel praktische houders voor, om een herplaatsbare memo makkelijk vast te nemen. Tot slot, stellen we een ruim gamma van zelfklevende indexen en bladwijzers voor, om steeds alles goed bij te houden!

Bekijk al onze referenties van papier en schriften!