De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Bleekwater

Bleekwater: de koninging van de ontsmettingsmiddelen

Om vuile oppervlakken heel makkelijk te reinigen, is niks handiger dan bleekwater. De chemische eigenschappen saneren, ontvlekken, bleken en ontgeuren de meeste oppervlakken. Kortom, bleekwater is de koningin van de ontsmetting. Bij Bernard, stellen we talrijke producten voor op basis van bleekwater, om te gebruiken voor het dagelijks onderhoud van uw bedrijf.

Hoe het bleekwater kiezen dat geschikt is voor mijn behoeften?

Het bleekwater is beschikbaar in verschillende verpakkingen en formaten. In de eerste plaats, is er het bleekwater in tabletten. Het voordeel van dit formaat is dat overdosering voorkomen wordt. De tabletten zijn oneindig bewaarbaar en kunnen zoner gevaar gehanteerd worden. U vindt ook geconcentreerd of gebruiksklaar bleekwater. Het bestaan veder talrijke reinigingsproducten die bleekwater bevatten. Deze producten zijn heel efficiënt voor de ontsmetting van vuile oppervlakken.

Het ontsmetten in de medische wereld

Een van de plaatsen waar ontsmettingsmiddelen het vaakst gebruikt worden is de medische sector. De reden hiervoor is heel eenvoudig, het krachtige ontsmettende vermogen van de bacteriewerende reinigingsproducten in deze categorie maakt het mogelijk de medische instrumenten te spoelen en te reinigen, en alle bacteriën te elimineren.Daarom stellen wij aan alle professionals in de gezondheidszorg een compleet gamma van ontsmettende producten voor.

De reinigingsproducten op basis van bleekwater

Wij stellen ook een selectie van talrijke ontsmettingsmiddelen met bleekwater voor. Ons heel compleet gamma van producten is verkrijgbaar in fles, verstuiver of bus, zodat u beslist vindt wat u zoekt. Ons aanbod van producten wordt verder aangevuld door talrijke doekjes en spuitbussen met ontsmettende eigenschappen voor het reinigen en ontsmetten van meerdere oppervlakken.

Bekijk al onze referenties van bleekwater en ontsmetting!

2 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Voordelige bleekwater 15° Forever 5 L
WW - 042900 Voordelige bleekwater 15° Forever 5 L
2,10 €   Ex.BTW
- 10 % Bleekwater La Croix Plus Original 5 L
WW - 116270 Bleekwater La Croix Plus Original 5 L
11,85 €   Ex.BTW 10,55 €   Ex.BTW