De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Werkplaatsartikelen

Super Glue: de lijm die… echt lijmt!

We hebben het allemaal al meegemaakt… sommige lijmen lijmen niet, ondanks hun naam! Het is echt frustrerend wanneer iets wat men gelijmd heeft onverwachts loskomt. Met de super glue zal dit niet of maar zelden voorkomen. Deze lijm hecht bijzonder goed aan iets vochtige oppervlakken, dankzij de samenstelling op basis van cyanoacrylaat (secondelijm). Omwille van de unieke eigenschappen, werd deze lijm zelfs tijdens de oorlog gebruikt om wonden te dichten.

Super Glue, lijmen, Chatterton: al onze hechtende producten

Er zijn verschillende manieren om efficiënt te lijmen op allerhande oppervlakken. Een van de best bekende oplossingen blijft de klassieke lijm, maar die is daarom niet de meest efficiënte. Waar andere lijmen lossen, zal de super glue alleen met een oplosmiddel losgemaakt kunnen worden.

De rollen kleefband, chatterton en andere lijmen zijn multifunctionele producten. We stellen talrijke dubbelzijdige kleefband, maskeerband of stevige en duurzame kleefband voor, zoals Chatterton.

We stellen ook een ruim gamma van super glue en professionele lijm voor in verschillende verpakkingen, heel wat efficiënter dan de klassieke lijm. We denken hierbij aan de herplaatsbare lijm in spuitbus of de super glue met borsteltje.

Onmisbare producten voor uw werkplaats

Naast de super glue en onze lijmen, groepeert onze afdeling Werkplaatsproducten heel wat andere producten die heel nuttig zijn en die met verloop van de jaren hun nut bewezen hebben. Onze reinigingsproducten horen hierbij. Stofreinigers, ontvetters, producten tegen lekken, ze helpen u allemaal bij het onderhoud van uw ruimten.

In geval van een lek vloeistof of olie, kunt u gebruik maken van onze verschillende absorbeermiddelen in de vorm van korrels, vellen of rolletjes.

Onze smeermiddelen en ontvetters zijn in de mechanica ook perfect voor het onderhoud van uw machines en andere simpele mechanismen.

Tot slot, om uw metalen structuren te beschermen tegen weer en wind en slijtage, gebruik onze beschermende lakken beschikbaar in spuitbus.

Beveilig en baken uw risicovolle zones op efficiënte wijze af

Een ongeluk is snel gebeurd, zeker bij regel of glibberige vloer. Om ongelukken zoveel mogelijk te beperken, stellen we voor de risicozones correct af te bakenen.

Ons aanbod voor de afbakening en beveiliging van de vloeren is hierop afgestemd. U vindt er, bijvoorbeeld, slipvrije stroken die gelijmd worden op de rand van de treden.

Bekijk al onze referenties van gereedschap en uitrusting!