De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Luchtverfrissers

De luchtverfrissers: een frisse werkomgeving!

Niettegenstaande een zorgvuldige en regelmatige schoonmaak, kan het gebeuren dat er in uw vertrekken een onaangenaam geurtje hangt. Ontdek onze gamma's luchtverfrissers en hun vele manieren van verspreiding, voor een frisse toets op het werk!

De luchtverfrissers zijn in verschillende vormen verkrijgbaar

Om vieze geurtjes te bestrijden, bieden de luchtverfrissers punctuele of continue verspreidingsmethoden. Alles hangt af van de context.

De spuitbussen zijn misschien efficiënt in situaties waarin men onmiddellijk resultaat wenst, maar dit resultaat is niet altijd even langdurig. Hetzelfde geldt voor geurverstuivers.

Voor een blijvende verspreiding, zijn de luchtverfrissers in de vorm van blokken, flacons met vloeistof en andere geurbestrijders voldoende om onaangename geurtjes te elimineren.

Er is ook een tussenoplossing, namelijk de automatische verspreiders, die het krachtige effect van een spuitbus combineren met de duurzaamheid van een continue verspreidingsmethode. Ze verstuiven op regelmatige tijdstippen parfum, zodat zelfs de minst gezellige ruimte intens en duurzaam geparfumeerd wordt!

Het gamma luchtverfrissers Bernard Professional

Bernard heeft altijd aandacht voor de efficiëntie en de prijs, en stelt uiteenlopende oplossingen Bernard Professional voor om ook de meest veeleisende situaties aan te pakken en de lucht in uw vertrekken aan een voordlige prijs te verfrissen.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!