De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Werkplaatsmeubilair

Roltafel: het meubel op wieltjes biedt heel wat voordelen

Ons gamma meubels voor de werkplaats is rijk aan producten. Werkposten, kasten, krukstoelen, schragen, roltafels… Ons aanbod geeft u de mogelijkheid om uw fabriek of magazijn volledig in te richten. Al onze producten worden geleverd binnen 48u, voor elke bestelling bevestigd voor 14u.

Kies voor het beste, dankzij Bernard

Onze selectie van de beste meubels voor de werkplaats behelst uiteenlopende producten. Vandaag, stellen we voor onze talrijke werkposten en werkstoelen voor. Al onze krukstoelen zijn verstelbaar in de hoogte, terwijl onze werktafels, in tegenstelling tot de roltafels, handig zijn om alle gereedschap en materiaal te installeren. Onze evolutieve werkposten maken het mogelijk uw werkruimte volledig te moduleren.

Kies ook een kast uit ons rijk gamma. Ze zijn gerealiseerd in staal en garanderen een lange duurzaamheid. U kunt er een grote hoeveelheid materiaal en producten in opbergen.

Ons gamma roltafels voor uw magazijn

Voor uw magazijn of werkplaats kunt u kiezen voor kwaliteitsvolle schragen, om comfortabele en stevige aanvullende werkposten te creëren. Deze voordelige oplossing kost minder dan een tafel of werkbank, en kan tot 300 kg dragen. Verstel de hoogte naar wens van 40?m tot 1,20 m.

Tot slot, kies een roltafel om uw gereedschap makkelijk te verplaatsen dankzij de vele legbladen. Het is gemonteerd op stevige wielen en kan moeiteloos overal meegenomen worden.

Bekijk al onze referenties van gereedschap en uitrusting!