De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

3
Ga verder waar je gebleven was.

Professionele stofzuigers

Dankzij de professionele stofzuiger, vaarwel stof!

In tegenstelling tot stofzuigers voor huishoudelijk gebruik, zal de professionele stofzuiger elke meest hardnekkige taak probleemloos tot een goed einde brengen. Met slede of draadloos, met of zonder zak, alle stof is gedoemd om te verdwijnen, voor een onberispelijk resultaat.

Een veelzijdige professionele stofzuiger, om op doeltreffende stof te elimineren!

Wat verwacht u van uw stofzuiger? Dat hij stof opzuigt, natuurlijk! Maar wanneer de oppervlakken groot zijn en telkens opnieuw dezelfde gebaren herhaald moeten worden, wordt deze taak afmattend, vooral wanneer niet met het juiste materiaal gewerkt wordt. Gebruik een professionele stofzuiger en kies voor efficiëntie in de tijd. Alle toestellen geselecteerd door Bernard hebben eigenschappen die inspelen op uw specifieke behoeften. Ze zijn hanteerbaar, krachtig, ultrageluidloos en aangewezen voor het opzuigen van water en stof. Iedereen vindt wel het model dat de dagelijkse taken kan verlichten.

De onderhoudsspecialisten richten zicht tot de onderhoudsspecialisten

Het hoeft niet gezegd dat de oplossingen voor het stofzuigen alomtegenwoordig zijn de dag van vandaag, net zoals de merken aanwezig op de markt. Grote namen zoals ICA, Nilfisk en Kärcher zijn op het vlak van de efficiëntie kundig bijgestaan door hun gelijken voor het grote publiek. We denken hierbij vooral aan Electrolux, Philips of nog Tornado. Een zee van modellen die het hoofd van de meest ervaren technicus op hol doet slaan! Om dus een snelle en doordachte keuze te maken, stelt Bernard u en zo pertinent mogelijk assortiment voor. Als u op zoek bent naar een professionele stofzuiger, dan u hebt u die nu gevonden!

Bekijk al onze referenties van onderhoudsmateriaal!