De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Tafels

Hoge tafel: het perfectecompromis tussen design en gezelligheid

Een bedrijf moet zijn tafels goed kiezen. In een eetzaal, vergaderzaal, pauzelokaal of kantoor, een tafel is een van de elementen die men het vaakst tegenkomt in een bedrijf. Er bestaan verschillende types van, vouwbaar, laag, universeel of hoog, en het is daarom belangrijk de juiste tafel voor elke ruimte te kiezen.

Een selectie van 400 universele tafels

In onze ruime selectie vindt u verschillende lage tafels, hoge tafels of tafels voor de vergaderzaal. Ons gamma universele tafels bestaat uit uiteenlopende modellen, van 30€ tot 1000€. De kwaliteit van hun fabrikaat en afwerkingen past als gegoten in uw ruimten.

Tot slot, zijn sommige producten moduleerbaar en regelbaar. U kunt ze verstellen in de hoogte, voor een optimaal comfort.

Onze keuze van hoge tafels

Dit type van tafel vindt men over het algemeen in cafetaria's. Omdat ze vrij hoog zijn, hier meer dan 1m, worden ze makkelijk geïnstalleerd en zorgen ze in een oogwenk voor een gezellige cocktailruimte. Vanwaar de naam: hoge tafel.

Bij Bernard vindt u verschillende tafels van dit type. Het blad in melaminehout is sterk en voldoende dik om zware lasten te dragen.

De vouwbare tafels: de ideale oplossing in beperkte ruimten

De vouwtafels zijn perfect aangewezen voor beperkte ruimten. Bovendien, kunnen ze makkelijk in een bergplaats opgeborgen worden wanneer er slechts sporadisch gebruik van wordt gemaakt.

Er zijn verschillende vormen beschikbaar. U kunt kiezen voor een ronde of rechthoekige tafel, of een halfronde versie die tegen een andere tafel aan of tegen een muur kan worden geplaatst.

Bekijk al onze referenties van meubilair en inrichting!