De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
2
Ga verder waar je gebleven was.

Vloerreiniging

Volgens Bernard, is het vloeronderhoud een kwestie van vertrouwen

De vloer onderhouden is vaak een heel vermoeiende en weinig aantrekkelijke taak. Niks is vervelender dan wanneer uw mop borstel stuk gaat, of dat een wiel van het schoonmaakwagentje niet meer draait. Bernard is zich bewust van deze problemen en stelt zo stevig mogelijk materiaal voor dat u het leven makkelijker maakt.

Welke schoonmaakset kiezen om de vloer goed te onderhouden?

Er bestaan niet echt goede of slechte sets. Alles is afhankelijk van de vloer die gereinigd moet worden. Hoe kleiner de oppervlakte, hoe minder geëvolueerd materiaal we nodig hebben. Een dweil en een vloeraftrekker zijn vaak voldoende. Daarom stelt Bernard een grote keuze voor aan dweilen, van de gewafelde tot die in microvezel en de zogenaamde polonaise of klassieke dweil. Combineer uw dweil met een van onze talrijke aftrekkers of bezems, voor een optimaal resultaat.

Op Bernard.be vindt u ook andere schoonmaakmethoden. Als u geen natte handen wenst, dan raden we u beslist een mop of bezem met franjes aan. Met dit type van materiaal, hoeft u de dweil niet vast te nemen. Het volstaat hem uit te wringen in het uitwringsysteem of de pers geïntegreerd in de emmer. Dankzij de oplossingen van Bernard, vindt u moeiteloos een ruime keuze aan emmers en teilen. De meesten zijn perfect geschikt voor een dweil, terwijl de persen en uitwringsystemen meer aangewezen zijn voor de bezem met franjes of de mop.

En om grotere oppervlakken schoon te maken?

Als u een groter oppervlak moet schoonmaken, raden we het gebruik van een onderhoudswagentje of schoonmaakwagentje voor. Al het materiaal dat nodig is voor de schoonmaak van de ruimten, binnen handbereik. Naast de emmer en bezem, kunt u ervan profiteren om talrijke onderhoudsproducten in op te bergen terwijl u eventueel vuil opneemt van de vloer.

Tot slot, als u een magazijn of een oppervlakte hebt die te groot is om met de hand te reinigen, dan stelt Bernard een reinigingsmachine aan. Deze professionele machines zijn bestemd voor een vloerreiniging in recordtijd

Bekijk al onze referenties van onderhoudsmateriaal!