De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Ladders en trapladders

Ladders en gelijkaardig: de grote familie van het hoogtewerk

Bernard stelt een ruime selectie van ladders en trapladders om uw gerichte hoogtewerken makkelijker uit te voeren. Merk op dat een ladder of trapladder op de werkplaats moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Ontdek op onze pagina's talrijke producten van de merken Rubbermaid, Telesteps, Safetool of Tubesca en Hailo, marktleiders.

Voor werken op beperkte hoogte

Wanneer u moet werken op een hoogte van maximum vier meter, dan is een trapladder voldoende. U kunt uw gereedschap en materiaal neerleggen op het geïntegreerde platform. Voor nog meer veiligheid, is elke ladder uitgerust met slipvrije voeten. De treden zijn dieper dan die van een een ladder voor huishoudelijk gebruik en zijn slipvrij. Het trapladdertje is eerder aangewezen voor werken op geringe hoogte. Het staat een zekere bewegingsvrijheid toe omdat de gebruiker de handen vrij heeft.

Een grote hoogte? Kijk naar de langere ladders

Als u moet werken op een hoogte van meer dan vier meter, dan is een ladder aangewezen. Bij Bernard, worden drie verschillende types van ladder voorgesteld: de omvormbare ladders, de gelede plooibare ladders en de telescopische ladders. De omvormbare ladders - heel veelzijdig - kunnen gebruikt worden als enkele, dubbele ladder of als trapladder.

Ook de gelede plooibare ladders kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Dankzij de zes vakken, kunt u ze in enkele of dubbele positie, als platform (zonder plateau) of als stelling opstellen.

Tot slot, kunt u met de telescopische ladders uw werkhoogte heel vlot aanpassen. Ze zijn sterk en licht (maximum 10 kg) en worden heel makkelijk opgeborgen en verplaatst.

Een selectie van rollende trapladders en platformen

De platformen en rollende trapladders zijn beslist het perfecte compromis tussen werken op hoogte en veiligheid. Hun platform geeft u de mogelijkheid om met een gerust hart te werken, met beide handen vrij. Bovendien kunt u ze, dankzij de wielen, makkelijk verplaatsen en positioneren. Ontworpen in gelast staal of aluminium. Ze weerstaan moeiteloos aan een last van 150 kg.

Bekijk al onze referenties van gereedschap en uitrusting!