De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Klassement

Al het nodige voor een vlotte klassement

Niks is minder aangenaam dan uw bureau onder een hoop papiertjes en documenten te zien. Het wordt dan erg moeilijk werken. De beste oplossing om deze ongemakken te voorkomen, is de verschillende documenten klasseren. Voor uw minst recente documenten, raden wij verschillende archiveringsproducten aan. Uw recentste documenten kunt u dan weer kwijt in talrijke sorteermappen, hangdossiers, ringmappen, mappen en andere inleghoesjes.

Een grote keuze aan ringmappen

Ons gamma zal u veroveren. Met meer dan een honderdtal referenties, stellen wij u ringmappen met 2, 3 of 4 ringen voor. U kunt ook kiezen uit verschillende types van sluitingen. Naast de klassieke ringen, zijn er ook verschillende sluitingen met hendel of beugel. We hebben ook meer artikels die hier perfect bij passen. Zo vindt u in ons gamma, bijvoorbeeld, verschillende geperforeerde inleghoesjes en de keuze uit meer dan vijftig inlegvellen.

Een selectie van onze beste producten voor klassering

Om uw verschillende dossiers makkelijk te klasseren, raden wij u beslist onze mappen met elastiek aan. We hebben ook een ecologisch gamma van plastic of karton met certificering PEFC. Vind ook onze verschillende mappen en ondermappen die perfect geschikt zijn voor allerhande gebruiken (kunnen ook in de ringmappen gebruikt worden).Als u meerdere dossiers wilt klasseren op één en dezelfde plaats, raden wij het gebruik van een sorteermap aan. Zo kunt u uw documenten makkelijk klasseren en terugvinden.Tot slot, voor wie over een opbergkast beschikt, bieden we ook de gepaste oplossing voor u: de hangdossiers.

Bekijk al onze referenties van kantoorbenodigdheden!