De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

1
Ga verder waar je gebleven was.

Oogbescherming

Veiligheidsbril: hou uw veiligheid in het oog

Ondaks de ontwikkelingen van de laatste jaren voor het verbeteren van de werkcondities, kan de industriële omgeving nog heel schadelijk zijn voor de ogen, waardoor geschikte beschermingen nodig zijn. In het gamma PBM (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) wordt voldoende aandacht besteed aan de bescherming van de ogen en het gelaat, dankzij een ruime keuze aan veiligheidsbrillen.

Stop aan de fijne deeltjes! Bescherm uw ogen in alle omstandigheden!

Risico's op het werk voorkomen is een wettelijke plicht geworden. Ons gamma veiligheidsbrillen voldoet aan de criteria van deze norm en helpt u bij het voorkomen van de belangrijkste risico's.

De mechanische risico's: hier is sprake van projectie van deeltjes. Voor de logistieke taken, zal een simpele bril al voldoende bescherming bieden om veilig te werken. In ons aanbod vindt u een goed compromis tussen prijs en gevraagde prestatie (dampwerend, krasvrij…).

Als uw professioneel domein specifieker is, zoals de bouw en openbare werken of de lichte industrie, dan zal een masker efficiënter zijn tegen de projectie van splinters of vaste deeltjes. Wij stellen ook veiligheidsbrillen met UV-bescherming voor, voor de werken buiten.

Chemische risico's en straling, spelen onze veiligheidsbrillen in op uw behoeften

De chemische risico's: deze brillen beschermen tegen chemische projecties, dankzij hun vorm die zich aanpast aan het gelaat en de waterdichtheid. Ze hebben ook een goede ventilatie, om te voorkomen dat dampvorming het gezicht belemmert. Bovendien passen ze op de gelaatsmaskers.

Risico's van straling: dit is een meer specifiek gebruik, zoals het lassen. Voor occasionele werken, raden we een stralingsvrije bril aan en voor meer bescherming, een lashelm.

Bekijk al onze referenties van persoonlijke beschermingsmiddelen!