De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Bescherming en vastzetting

De bescherming van de goederen: een prioriteit vooraleer te verzenden

Elke verzending houdt het transport van de goederen, meubels of broze voorwerpen in. Ze kunnen op verschillende manieren beschermd worden, zodat ze niet beschadigd raken. Op Bernard.be vindt u verschillende producten die u helpen uw goederen vlot te beschermen. Ontdek een compleet gamma van vulsels en beschermingen, voor het verhuizen en transport van goederen, aan voordelige en verschillende prijzen.

Een garantie voor uw goederen

Onze selectie van rekbare film voor uw verzendingen en het transport van goederen is perfect om de pakken vast te houden op een pallet, maar is ook aangewezen om de verpakkingen te beschermen. Deze producten zijn ontworpen om te weerstaan aan verschillende trekkrachten. Hiernaast, en voor uw broze verzendingen (televisietoestellen, houten meubels), vindt u tal van hoekbeschermingen die perfect passen op verschillende grootten. Onze hoekbeschermingen bestaan in de vorm van een U, O of L. Ontdek ze op deze pagina. We beschikken tevens over buisfolie, dikker dan de klassieke rekbare film, voor de bescherming van lange voorwerpen. De buisfolie wordt in rollen verkocht en is aangewezen voor de langere producten.

De bescherming van uw goederen, voor uw verhuizen en leveringen

Eens u al wat u wilt verhuizen in kartonnen dozen hebt ondergebracht, moet alles goed vastgezet worden om transportschade te voorkomen. Een slecht vastgezet voorwerp kan snel beschadigd raken. Voor een ecologische oplossing, stellen we vulsels voor van karton of papier, om de inhoud van uw pakken makkelijk vast te zetten. De beschermingen van schuimplastic of met luchtkussens bieden nog meer stabiliteit voor uw producten. De meest gekende oplossing voor het vastzetten en beschermen van de artikelen, blijven de luchtkussenfilms. Deze oplossing is voordelig en heeft een van de beste prijs-/kwaliteitverhoudingen.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!