De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Vaatwerk

Kies het vaatwerk van uw bedrijf met Bernard

U plant een receptie of een zakenlunch in uw bedrijf, maar u hebt geen vaatwerk. Geen nood, met Bernard kiest u het vaatwerk voor uw bedrijf, leverbaar binnen de 48u.

Keuze en kwaliteit

Voor alle types van vaatwerk, kunt u kiezen uit verschillende tafelserviezen voor uw recepties of de refter van uw bedrijf. Wij beschikken over een gamma vaatwerk van wit ondoorschijnend gehard glas en inox, en tafelserviezen voor eenmalig gebruik. Nog een ander is ontworpen door de beroemde Franse designer Philippe Starck.

Wegwerpbaar vaatwerk, wassen hoeft niet

Al onze standaard wegwerpbare tafelserviezen zijn beschikbaar met alle toebehoren (borden, lepels, messen, vorken) en met twee afwerkingen (wit plastic of gemetalliseerd). U kunt verder kiezen uit karton en plastic voor de borden. Het vaatwerk van plastic is sterker en wordt erg gewaardeerd door de liefhebbers van cocktails. De borden van karton zijn iets minder stijf dan die van plastic, maar zijn dan weer biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker.

Voor uw recepties, raden we ons gamma vaatwerk voor recepties «Lux by Starck» aan (van de designer Philippe Starck). Ze worden exclusief in plastic voorgesteld en hun design ziet er luxueus uit. Meer dan één persoon zal er blij mee zijn.

Profiteer ook van een van de revoluties in dit gamma, met het dienblad van plastic voor glazen en champagneglazen. Dit dienblad onderscheidt zich door pinnen waarop de plastic glazen makkelijk geplaatst kunnen worden.

Glas, een tijdloos materiaal

Bernard heeft ook een selectie van vaatwerk van gehard glas en inox. Op het eerste zicht lijkt het erg op porselein, maar dit materiaal is veel goedkoper. Deze producten zijn perfect aangewezen voor de refter van uw bedrijf, en bovendien kunt u beschikken over een compleet tafelservies voor een heel interessante prijs.

Bekijk al onze referenties van koffiepauze!