De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Professionele matten

Professioneel tapijt: het vuil blijft buiten de deur!

Het professioneel tapijt houdt alle vuil buiten en moet gekozen worden in functie van een aantal cirteria. Tapijten voor binnen of buiten, dagelijkse passage, absorberend of schraaptapijt. Van kokosvezel, synthetisch of van rubber? Beknopt overzicht van het aanbod van Bernard.

Het borsteltapijt

De onmisbare klassieker van natuurlijke kokosvezel en onderlaag van PVC is dit professioneel tapijt van hoogwaardige kwaliteit, beschikbaar in meer diktes en formaten, of versneden op maat. Wij hebben speciale PMR-borstels (voldoen aan de wetgeving die de toegang van mindervalide personen tot openbare plaatsen regelt), en extrageweven borstels die bijzonder stevig zijn.

Het professioneel schraaptapijt

Voor gebruik buiten, weerhoudt zwaar vuil zoals modder, sneeuw en industrieel vuil. Onze onverwoestbare modellen met slijtvaste noppen of slipvrije zool spelen in op uw verwachtingen.

Het absorberend schraaptapijt

Efficientie 2-in-1: dit professioneel tapijt bestaat uit twee vezels. De ene vezel is dik, schraapt en weerhoudt het vuil. De andere vezel is fijn en absorbeert vocht. Voor gebruik buiten onder een afdak of binnen. Vervolledigt het reinigingsproces door een dubbele schrapende en absorberende werking.

Het onthaaltapijt

Dit absorberend tapijt biedt een laatste barrière tegen het vuil vooraleer de kantoren betreden worden. Het absorbeert het vocht van de schoenzolen en houdt stof tegen.Er bestaan 2 kwaliteiten van vezels:

  • Polypropyleen: de eerste kwaliteit die voordelig is
  • Polyamide: absorberende vezel die niet platgedrukt wordt bij intensieve passage
2 kwaliteiten voor de onderzijde:
  • PVC: soepel en bijzonder hechtend.
  • Rubber: slipvrij en bestand tegen temperatuurschommelingen

Het professioneel tapijt van zwart rubber

Geribbeld, gegroefd of met noppen, ze zijn geschikt voor industriële vloeren en zijn verkrijgbaar met verschillende weerstand tegen passage en niveau van brandbescherming.

Kies uw tapijt in functie van de dagelijkse passage

  • Gemiddeld: minder dan 250 passages per dag
  • Groot: Van 250 tot 1000 passages per dag
  • Intensief: Meer dan 1000 passages per dag

Bekijk al onze referenties van meubilair en inrichting!