De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

1
Ga verder waar je gebleven was.

Tapijtreinigers

Tapijtreinigers: onmisbaar voor een goede hygiëne

Het reinigen van een tapijt is niet altijd een makkelijk klusje. Aangekoekte vlekken in het tapijt zijn vaak moeilijk te verwijderen. Dat is trouwens ook de reden waar u best snel in actie schiet wanneer er een vloeistof of een ander product op uw tapijt terecht komt. Hoe langer u wacht, hoe moeilijk de vlek verwijderd zal kunnen worden. Op onze site bernard.be vindt u verschillende producten die speciaal ontworpen zijn om uw tapijten doeltreffend en eenvoudig te reinigen. Ontdek hier al het materiaal dat u nodig heeft om uw tapijten doeltreffend te reinigen.

Onhoud regelmatig het tapijt in uw bedrijf

Het onderhoud van uw tapijt is belangrijk. Als u uw tapijt minder vaak reinigt, zullen er zich sneller ziektekiemen en mijten verspreiden. Hoewel dit klusje niet altijd even eenvoudig zijn, bestaan er vandaag de dag wel heel wat producten om het reinigen van tapijten te vereenvoudigen. Vergeet ook niet dat het reinigen van uw tapijt met stoom erg goed helpt om uw tapijt weer zo goed als nieuw te maken. Om dit te doen, kunt u een kijkje nemen tussen onze selectie stoomreinigers van het merk Kärcher. Bovendien zijn tapijten niet zo dol op water, we raden u dan ook aan om te kiezen voor een droge reiniging. Uiteraard blijft het mogelijk om een product te gebruiken waarvoor water nodig is, maar vergeet dan zeker niet om uw tapijt goed te drogen.

Een compleet gamma voor het reinigen van tapijten

Onze waaier aan onderhoudsproducten maakt het mogelijk om een eenvoudig en voordelig product te vinden. Dankzij onze selectie referenties van hoge kwaliteit, wordt het heel wat eenvoudiger om de grond van uw bedrijf te reinigen. En omdat het reinigen van tapijt of algemener, het onderhoud van uw bedrijf, niet veel geld hoeft te kosten, vindt u bij ons heel wat producten van minder dan € 20. Als u een schrobzuigmachine of een schrobzuigmachine hebt, ontdek dan ook onze producten die compatibel zijn met deze apparaten.

Bekijk al onze referenties van vloerreinigers!

2 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
PROMO - 9 % Tapijtreiniger Vanish Oxi Action 500 ml
WW - 150460 Tapijtreiniger Vanish Oxi Action 500 ml
12,05 €  Ex.BTW 10,85 €Ex.BTW
PROMO - 16 % Tapijtreiniger Vanish Power Mousse 600 ml
WW - 069650 Tapijtreiniger Vanish Power Mousse 600 ml
13,70 €  Ex.BTW 11,40 €Ex.BTW