De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Hygiëneproducten

Hygiëneproducten: het comfort van de medewerkers betekent ook de persoonlijke hygiëne

De hygiëne is een belangrijke factor voor het welzijn van uw medewerkers. Het comfort in het kantoor of in de werkplaatsen wordt gegarandeerd door het verstrekken van de beste verzorgende producten voor uw personeel. Bernard, de leider op dit gebied, helpt u daarbij door een uitgebreid assortiment aan te bieden dat aan uw behoeften voldoet. Onze artikelen van kwaliteit zijn verkrijgbaar in verschillende productcategorieën.

Lichaamshygiëne met de beste producten

Toiletpapier, zakdoeken en handdoekjes zijn drie hygiënische verbruiksartikelen die niemand wil missen. Dat is de reden waarom u op bernard.be honderden referenties van hygiënische producten voor de verzorging van het lichaam van professionele kwaliteit kan vinden. Bernard biedt u de mogelijkheid om deze essentiële artikelen per stuk of in grote hoeveelheden aan te kopen, zodat u kan genieten van onze zeer voordelige degressieve tarieven. Wij verdelen de grootste merken, waaronder Kleenex, Lotus Professional, Renova, Tork en Bernard Professional.

Hygiëne, ook voor de handen!

Wie aan hygiëne denkt, denkt aan zeep en op dat vlak kunt u bij Bernard op honderden referenties rekenen. U vindt er harde zepen, vloeibare zepen of handdoekjes voor elk gebruik. In bussen van 5 liter of in pompflessen, met onze zepen voor de gevoelige huid, onze antiseptische zepen en geparfumeerde zepen zijn uw handen perfect schoon en ontdaan van alle microben. Ontdek nu al onze hygiëneproducten op basis van zeep op onze website.

Andere hygiëneproducten en sanitaire accessoires

Om uw aankopen aan te vullen, bekijk de onmisbare accessoires die bij uw hygiëneproducten horen. Met name automatische handdrogers, WC-borstels, brilbeschermers en zeepverdelers. U vindt hier ook al onze sanitaire accessoires. Met onze selecties zijn de toiletten en sanitaire ruimtes van uw bedrijf perfect uitgerust. U en uw medewerkers zullen het genoegen ervaren van te werken in aangename en gezonde lokalen.

648 producten