De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Kantoorkasten

Meer bergruimte, minder wanorde

Voor vertrekken of een magazijn die netjes in orde en georganiseerd zijn, om uw voorraden en documenten een eigen plek te geven in het bedrijf, is de simpelste oplossing uiteraard opbergkasten of rekken aanschaffen.

Onze oplossingen om grote ruimten netjes te houden

Om uw magazijn of archiefruimten netjes te houden, kies voor de rekken die het meest aangewezen zijn voor uw gebruiksdoel. Ze zijn bestemd om te weerstaan aan zware lasten (tot 460 kg per legblad) en maken het mogelijk grote volumes op te bergen op beperkte oppervlakken. Voor uw archieven, beschikken we over verschillende types van enkele en dubbelzijdige rekken (het voordeel van deze laatste is dat u meer kunt opbergen in minder ruimte dan op een enkelzijdig rek). Onze stevigste rekken zijn aanbevolen voor een gebruik in magazijn of winkel. Ze zijn immers zo sterk dat er nog meer producten op kunnen geplaatst worden, voor opslag en of verkoop.

Kasten en meubilair voor kantoren

De keuze van de kasten en het meubilair voor opberging in uw vertrekken is heel belangrijk. Ze moeten niet alleen praktisch zijn en een groot aantal dossiers onderbrengen, ze moeten ook correct in de omgeving passen. Daarom stellen we een grote keuze aan kasten voor, om het meest aangewezen product te vinden voor de beste prijs.

Er zijn de kasten van het type bibliotheek en onze klassiekere opbergkasten met klapdeuren. Beschikbaar met verschillende afwerkingen (beuk, eik, appel, aluminium, els of kers). U vindt vast de stijl die het beste inspeelt op uw professionele omgeving.

De comeback van het meubel met vakken

Herontdek tot slot het meubel met vakken, klassiek en modern tegelijk, verkrijgbaar in meerdere modellen, monoblok of opbergkast (meestal groter en hoger).

Aarzel niet langer, overloop ons bijzonder compleet gamma meubilair voor de opberging met heel uiteenlopende prijzen (van 20€ tot 750€) en vooral met verschillende afwerkingen (metaal, cederhout, eik…).

Bekijk al onze referenties van meubilair en inrichting!