De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Onderhoudsmateriaal

Professionele schoonmaak: Bernard is expert inonderhoudsmateriaal!

Het schoonmaken van uw lokalen kan een zware taak zijn als u niet over het nodige materiaal beschikt. Bernard, uw professionele leverancier specialist in hygiëne en netheid, biedt u tevens alle onderhoudsproducten aan om eenprofessionele schoonmaak van uw onderneming te garanderen.

Professioneel onderhoudsmateriaal aangepast aan uw behoeften

Ongeacht de omvang van uw bedrijf, bij Bernard vindt u alles wat u nodig heeft voor deprofessionele schoonmaak van uw lokalen. Voor de dagelijkse reiniging of het schoonmaken van oppervlakken (poetsdoeken, sponzen, microvezeldoeken…), het onderhoud van vloeren (zwabbers, professionele stofzuiger, professionele bezem…) of een grondige reiniging, alle aangepaste producten zijn aanwezig. Van beschermingsartikelen zoals huishoudhandschoenen tot meer omvangrijke producten zoals uw schoonmaakwagentje, uw reinigingstoestel of uw opbergkast, ontdek de concurrerende prijzen van Bernard voor een gemakkelijke en efficiënte schoonmaak.

Goed schoonmaken voor een groter welzijn van uw teams

Het welzijn van uw medewerkers hangt af van verschillende elementen die u niet altijd kunt controleren, maar een nette en gezonde omgeving kunt u zeker wel beheren. Voor een geslaagdeprofessionele schoonmaak vindt u op onze website een uitgebreid assortiment van onderhoudsmateriaal tegen scherpe prijzen. Onze producten zijn geselecteerd uit topmerken zoals Spontex, 3M, Vileda, Kärcher alsook ons eigen merk Bernard Professional, aangeboden tegen een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit. Bernard is vast en zeker uw professionele partner nummer 1 voor het onderhoud en deprofessionele schoonmaak van uw lokalen.

594 producten