De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Bezems

Bezems, stelen en andere borstels klaar om het stof aan te pakken

Bernard stelt een keuze van bezems voor alle budgetten en behoeften voor. Met meer dan 180 bezems en borstels, kunt u kiezen uit een complete aanbieding. Vind bezems gewijd aan de reiniging van buitenvloeren, voor een gebruik in een voedingsmiddelenomgeving en vele anderen. Als u nog twijfels hebt, raadpleeg onze hulp en ontdek hoe u uw professionele bezem kunt uitzoeken.

Een bezem kiezen is niet altijd evident

In onze ruime selectie van bezems, stelen en andere toebehoren, stellen we bezemsvoor met uiteenlopende kenmerken. Een voorbeeld hiervan is de schaarborstel. Hij is heel nuttig en superhandig voor het schoonmaken van uw magazijn of garage, in zo min mogelijk passages. Voor de taken binnenshuis, stellen we meerdere producten voor met natuurlijke kokosvezels of PVC, beiden even efficiënt. Sommige anderen, zoals de straatbezems , zijn eerder aangewezen voor de taken buiten, want hun vezels zijn bijzonder sterk. Ze verslijten veel minder snel dan andere bezems en borstels met minder harde vezels.

Voor een gebruik binnen, beschikken we over bezems en borstels die speciaal bestudeerd zijn voor het reinigen van oppervlakken zoals tegels, linoleum en geboend beton. Ze hebben een standaardbreedte en gaan moeiteloos tussen het meubilair door.

Voor plaatsen die gevoelig zijn voor stof, kiest u het beste een voedingswaardige bezem

In de voedingsmiddelen- en gezondheidssectoren, is het van wezenlijk belang te voldoen aan de HACCP-richtlijnen. De voedingswaardige bezems van polyester of polypropyleen zijn bedacht voor het vermijden van allerhande contaminaties. Bovendien zijn ze bestand tegen hoge temperaturen en kunnen ze bijgevolg gesteriliseerd worden. Een andere bijzonderheid van de voedingswaardige bezems is dat de modellen van het merk Vikan verkrijgbaar zijn in vijf kleuren, zodat de gebruiker ze in een oogwenk kan onderscheiden en elke bezem voor een ander doel kan gebruiken.

Accessoires om in te spelen op uw behoeften

Vooraleer met de bezem over de vloeren te gaan, is het vaak handig de omgeving, meubels, verlichtingstoestellen en andere voorwerpen eerst stofvrij te maken. Afstoffen zal voorkomen dat nog meer stof terechtkomt op de vloer. Daarom worden talrijke vederborstels en afstoffers voorgesteld die te werk gaan als magneten en ook de kleinste stofdeeltjes aantrekken.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsmateriaal!