De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Kleefband, cutters, binders

Kleefband: sluit uw dozen makkelijk met Bernard

De juiste kleefband kiezen om dozen goed te sluiten kan heel simpel lijken. Niks is minder waar. Er bestaan zoveel verschillende soorten kleefband, dat kiezen niet evident is en de kans is groot dat men een product koopt dat niet geschikt is voor wat we eigenlijk willen doen. Merk op dat niet alle kleefbanden even bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en scheuring. Maar geen nood, want Bernard biedt alle nodige tips en aanbevelingen om de goede rol kleefband aan de beste prijs aan te schaffen.

Onze verschillende soorten van kleefband

We hebben een heel uiteenlopend gamma. U kunt opteren voor een polypropyleen kleefband, een van de meest gebruikte types. Deze veelzijdige kleefband heeft niet alleen een interessante prijs, maar is ook goed bestand tegen koude en warmte. Ook ons gamma kleefbanden van PVC zal u weten te overtuigen. Het gaat immers om een bijzonder scheurbestendig product (wel te scheuren met de hand) dat onmiddellijk hecht en geluidloos afgerold wordt. Dit product is niet aangewezen voor heel lage temperaturen, maar wel voor een gebruik binnenshuis.

Ook onze kleefbanden van kraft kunnen erg handig zijn om uw kartonnen dozen correct te sluiten. Ze zijn ecologischer en makkelijk recycleerbaar. Tot slot, hebben we versterkte kleefbanden voor het sluiten van veel zwaardere kartonnen dozen of pakken. Verder hebben we bedrukte of personaliseerbare kleefband, die niet noodzakelijk over dezelfde eigenschappen beschikt.

Met Bernard vindt u de beste hulpmiddelen voor uw verzendingen

Om u te helpen bij het sluiten van uw dozen, stellen we verschillende kleefbandhouders voor. Het volstaat de rol erop aan te brengen, om die makkelijker af te rollen. Na het verhuizen, moeten alle dozen uiteraard weer opengemaakt worden. Daarom stellen we meer dan dertig cutters voor om de kleefband, PVC of het polypropyleen makkelijk door te snijden. Tot slot, vindt u op onze site een ruime keuze aan sets voor omringing, touwen en veiligheidsverankeringen voor een concurrentiële prijs.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!