De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Papier en schriften

Depapier pakken, de toppers van de papierafdeling!

Wat zou uw printer betekenen zonder printpapier? Omdat niet alles op een scherm kan worden afgelezen, is afdrukken al snel onvermijdelijk, en het A4-formaat krijgt de primeur om het beste uit uw printer te halen. Voor het uitprinten van dossiers en andere rapporten vindt u op Bernard.be het gramgewicht van het papier dat u nodig heeft, in wit of in kleur.

Het witte papier A4 80 g: de Europese standaard

Deze afdrukondergrond bij uitstek is wereldwijd aanwezig in alle kantoren. Het standaard A4-formaat heeft veel handige doeleinden en is het meest gebruikte papierformaat. De toepassingen zijn eindeloos. 80 g biedt een uitstekende opaciteit en garandeert een heldere afdruk. U vindt echter bij Bernard ook andere formaten, waaronder A3 en andere gramgewichten, van 50 g tot 210 g. Tot slot, als u niet in een gekleurde stemming bent, kies dan in alle vertrouwen voor het tijdloze witte papier in pakken, dé referentie voor uw aankopen van verbruiksgoederen!

Kenmerken en andere specificiteiten. En zorgdragend voor het milieu!

Een pak of een riem vellen is natuurlijk het eerste formaat als we denken aan papier bestemd voor kantoorprinters. Toch is papier ook verkrijgbaar in dozen van 2500 vellen, zonder overbodige verpakking, om bewust het milieu te beschermen en te behoeden. In dit kader zijn ook talrijke normen op de verpakkingen verschenen, om u te garanderen dat de productie van papier op een milieuvriendelijke wijze gebeurt dankzij een duurzaam bosbeheer. Het recycleren is tevens een oplossing die bij Bernard hoog in het vaandel staat en u vindt er verschillende gamma's van gerecycleerd papier. Verschillende merken vermelden dus ecolabels zoals Clairefontaine, Forever of Evercopy, en bieden hun ecologische papierpakken aan.

De fotokwaliteit, niet enkel voor professionelen…

De witheid van het papier, weergeven met een CIE waarde, is het cruciale argument voor het printen van foto's. Hoe hoger de waarde, hoe witter het fotopapier. Deze garantie leent zich prima voor de meest trouwe weergave van uw foto's. Voor sublieme drukresultaten zijn het standaard formaat 10x15 alsook het A4-formaat verkrijgbaar in verschillende gramgewichten (tot 300 g) onder gerenommeerde merken zoals Canon, HP en Epson.

De papierafdeling kent nog een andere indeling

Afgezien van de bovenstaande, zijn er nog heel wat andere printbare artikelen, zoals enveloppen en zakomslagen, etiketten of rolpapier voor kassa's. Bernard biedt ook talrijke schrijfoplossingen aan, zoals herplaatsbare memo's of schriften, om alles bij de hand te hebben!

386 producten